Conscious Clash: Οι συλλογές Tommy Hilfiger F/W 2019 εμπνέονται από την «σύγχρονη σύγκρουση»

Στο digital showroom της εταιρείας SARKK ABEE, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία, τη FYROM και την Μολδαβία, παρουσιάστηκαν οι νέες συλλογές Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα 2019 και συγκεκριμένα οι: Womenswear, Menswear, Tailored, Tommy Jeans, Footwear & Accessories, Kidswear, Underwear, Hilfiger Collection Mens, η συλλογή Tommy Sport αλλά και οι capsule συλλογές TommyXZendaya, TommyXLewis και TommyXMercedes. H παρουσίαση των συλλογών για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2019 πραγματοποιήθηκε με διαδραστικό τρόπο, μέσω των οθονών αφής που υπάρχουν στο Digital Showroom αλλά και μέσω videos στο εντυπωσιακό Theater, προσδίδοντας ένα ξεχωριστό twist στην εκδήλωση.
Conscious Clash: Οι συλλογές Tommy Hilfiger F/W 2019 εμπνέονται από την «σύγχρονη σύγκρουση»

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER για το Φθινόπωρο 2019 αναμιγνύουν την κληρονομιά του brand με τη λειτουργικότητα, συνδυάζοντας βιώσιμα υλικά με την πρακτικότητα. Καινοτόμα υφάσματα βρίσκονται στον πυρήνα των συλλογών, με jeans και flannel pants σε εκλεπτυσμένο TH stretch Flex, με iconic puffer γεμισμένα με το ζεστό υλικό Re:Down® και πουλόβερ επανασχεδιασμένα σε washable πολυτελή μάλλινα. Θηλυκά φορέματα και φούστες με λεπτομέρειες από το μονόγραμμα ΤΗ, συνδυασμένα με layered color-blocked knits δημιουργούν απροσδόκητες σιλουέτες. Paisley, prince of wales και fair isle σχέδια δίνουν ένα έντονο τελείωμα στις συλλογές, όπου ουδέτεροι τόνοι και η signature κόκκινη, λευκή και μπλε χρωματική παλέτα του brand, έρχονται σε αντίθεση με τις έντονες λεπτομέρειες του πράσινου, του πορτοκαλί και του ροζ. Οι συλλογές TOMMY HILFIGER για το Φθινόπωρο 2019 προσθέτουν ευελιξία στο κλασικό αμερικανικό δροσερό DNA του brand. Οι capsule συλλογές TommyXZendaya, TommyXLewis, TommyXMercedes, αλλά και η συλλογή Tommy Sport αποτέλεσαν τα highlight της ημέρας και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων. Η capsule συλλογή TommyXZendaya σηματοδοτεί την δεύτερη συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή Tommy Hilfiger με την ηθοποιό Zendaya, παγκόσμια brand ambassador των γυναικείων συλλογών Tommy Hilfiger.
Conscious Clash: Οι συλλογές Tommy Hilfiger F/W 2019 εμπνέονται από την «σύγχρονη σύγκρουση»

Η TommyXLewis συλλογή είναι η τρίτη κατά σειρά συλλογή σε συνεργασία με τον Βρετανό οδηγό αγώνων ταχύτητας, πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητής της Formula One® και παγκόσμιο brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER Lewis Hamilton. H capsule συλλογή TommyXMercedes για το Φθινόπωρο 2019 είναι η δεύτερη συλλογή που προκύπτει από τη συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή με την MERCEDES-BENZ. Η συλλογή στηρίζεται στην πολυετή στρατηγική συνεργασία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια της Formula One® Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Η συλλογή Tommy Sport για το Φθινόπωρο 2019 είναι η δεύτερη συλλογή activewear που παρουσιάζει η Tommy Hilfiger και περιλαμβάνει γυναικείο και ανδρικό ρουχισμό. Η συλλογή έχει κλέψει τις εντυπώσεις ήδη από το λανσάρισμά της.

Info: Η παρουσίαση των συλλογών έγινε στο digital showroom της Tommy Hilfiger, ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό σημείο αναφοράς στον κλάδο της μόδας. Το Tommy Hilfiger digital showroom δημιουργεί μια μοναδική fashion εμπειρία ενώ υποστηρίζει τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Sarkk ΑΒΕΕ για βιώσιμη ανάπτυξη και μια νέα digital εποχή.

Conscious Clash: Οι συλλογές Tommy Hilfiger F/W 2019 εμπνέονται από την «σύγχρονη σύγκρουση»Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: