Colour My World! Η Gap σε προσκαλεί να βάλεις χρώμα στα jeans σου με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

Τα πρωινά του Σαββάτου είναι (ή τουλάχιστον πρέπει να είναι) ανέμελα και χαλαρά, γεμάτα από τα πράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν ευτυχισμένη. Όταν δε, στο dreamy σενάριο του να «κάνεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε ευχαριστεί» το πρωί του Σαββάτου περιλαμβάνεται και η επιλογή του personalized shopping, τότε μετράς απλά τις ώρες μέχρι να ακούσεις το ξυπνητήρι. Το συγκεκριμένο Σάββατο, στις 12 Μαΐου, αφού πάω για τα ψώνια της εβδομάδας, «ζουλήξω στα κρυφά κάποια μήλα να δω αν είναι ώριμα» -πριν γελάσεις διάβασε παρακάτω και θα δεις πως το έκανε και ο Οbama!- και κάνω μία ώρα pilates, θα κάνω μία στάση και από το κατάστημα Gap στο The Mall Athens. Σαν γνήσια fan του street style θα δεχτώ την πρόσκληση της Gap και θα βγάλω τον καλλιτέχνη που κρύβω μέσα μου ζωγραφίζοντας, με τη βοήθεια ενός εικαστικού, το jean που θα αγοράσω. Ταυτόχρονα ολόκληρη η denim συλλογή του brand θα διατίθεται με -30% έκπτωση, «mid season sales» βλέπεις, ενώ το event θα κρατήσει από το τις 12.00 το πρωί μέχρι της 20.00 το απόγευμα. O Barack Obama, λοιπόν, είχε δηλώσει σε συνέντευξη του πως όσο καιρό ήταν Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής του έλειπαν κάποια απλά, καθημερινά πράγματα όπως το να «σηκώνεται από το κρεββάτι αργά τα πρωινά του Σαββάτου, να παίζει λίγο με τις κόρες του, να πηγαίνει σούπερ μάρκετ και να ζουλάει κρυφά τα φρούτα, να πηγαίνει το αμάξι για πλύσιμο και να κάνει βόλτες στην πόλη». Και η αλήθεια είναι πως η ανεμελιά και η αίσθηση ελευθερίας που σου δίνουν τα συγκεκριμένα πρωινά δεν μπορεί να μην εκτιμηθεί από κανέναν, ακόμα και από ένα πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Colour My World! Η Gap σε προσκαλεί να βάλεις χρώμα στα jeans σου με τον πιο ευφάνταστο τρόπο
Βuggy, skinny, boyfriend, ψηλόμεσα και σε ίσια γραμμή, η Gap, έχει τόσα πολλά σχέδια denim παντελονιών τα οποία ικανοποιούν όλα τα styles, τις ηλικίες, τα φύλα και τους σωματότυπους. Αφού, λοιπόν, επιλέξεις και εσύ, όπως εγώ, αυτό που σου ταιριάζει θα του δώσεις ένα πιο «προσωπικό touch» ζωγραφίζοντας πάνω του ό,τι θες.
Colour My World! Η Gap σε προσκαλεί να βάλεις χρώμα στα jeans σου με τον πιο ευφάνταστο τρόπο
Κάτι διακριτικό και μικρό ή κάτι μεγαλύτερο και πιο edgy. Vintage επιλογές σχεδίων, από κλασικά και αγαπημένα παιχνίδια όπως pacman και tetris, ή ρομαντικά floral μοτίβα έως το αγαπημένο σoυ σύνθημα, συγκρότημα ή ακόμη και comic ήρωα για τους όσους από εμάς είδαν το «Avengers: Infinity War» πρόσφατα και δεν μπορούν να το ξεχάσουν με τίποτα: όλα αυτά μπορούν να αποτυπωθούν στο jean σου με τη βοήθεια του εξιδεικευμένου καλλιτέχνη που θα υπάρχει το κατάστημα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ιδιαίτερο και απολαυστικό από το «personalized shopping» και τίποτα πιο διασκεδαστικό από το να περνάς με αυτόν τον τρόπο τα πρωινά του Σαββάτου σου και η Gap σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις σε λίγες μέρες, μην την αφήσεις να πάει ανεκμετάλλευτη… αν είχε την ευκαιρία να ζωγραφίσει το jean του και ο Ομπάμα σίγουρα θα το έβαζε στη λίστα του!
Colour My World! Η Gap σε προσκαλεί να βάλεις χρώμα στα jeans σου με τον πιο ευφάνταστο τρόπο

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: