Color Tip: Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να βάλεις χρώμα στα σύνολά σου

Οι ειδικοί λένε πως το χρώμα κάνει καλό στην ψυχολογία μας, γι’ αυτό μας προτρέπουν να το εντάξουμε στη διακόσμηση του σπιτιού μας ακόμα και στα ρούχα μας τις ημέρες αυτές που όλοι τις περνάμε μέσα στο σπίτι. Μία «χρωματιστή νότα» όμως δεν μας δημιουργεί μόνο ευφορία αλλά αναβαθμίζει και την εμφάνισή μας, εύκολα και απλά. Ο τρόπος είναι ένας και δεν κρύβει κανένα περίπλοκο styling tip από πίσω του: φόρεσε ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονο χρώμα όποιο και αν είναι το υπόλοιπο σύνολό σου.

Πορτοκαλί sneakers, κίτρινες γόβες, γαλάζια mules και μοβ πέδιλα, μπορούν όλα να συνδυαστούν με τα casual, ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου και να σε βοηθήσουν να κάνεις fashion statement μόλις βγεις από το σπίτι, χωρίς ουσιαστικά να έχεις αλλάξει τίποτα στον τρόπο που ντύνεσαι.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις έξι στυλάτους τρόπους για να «βάλεις χρώμα» στη ζωή και στην ντουλάπα σου. Σκέψου τα κομμάτια που έχεις ήδη μέσα σε αυτήν και υιοθέτησε αυτόν που σου ταιριάζει. Για να δούμε αυτήν την άνοιξη λίγο πιο αισιόδοξα.. και πολύχρωμα!
 O Tommy Hilfiger γιορτάζει την 35η επέτειο του brand με μία συλλογή που αξίζει την προσοχή σου

Color Tip: Υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να βάλεις χρώμα στα σύνολά σου
Photo Credit: ΙΜaxΤree

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: