Color Sense: Τα νέα αρώματα Cajoline ξυπνούν όλες τις αισθήσεις σου

Τα νέα Cajoline Nectar Divin & bouquet Voluptueux είναι η κρυμμένη έκπληξη που θα τη νιώσεις και με τις 5 αισθήσεις σου, όχι μόνο με την όσφρηση.

Σε μία εποχή που η ανάγκη για πρακτικότητα και η άνεση έχουν κάνει τη μόδα σχεδόν «διεκπεραιωτή», το να βασιστείς στις αρχές τις χρωματοθεραπείας και να προσθέσεις ρούχα σε έντονες αποχρώσεις στην γκαρνταρόμπα σου, ακολουθώντας πάντα τα color trends για τη σεζόν F/W 2020-21 έτσι όπως τα είδαμε στους μεγαλύτερους Οίκους Μόδας του πλανήτη, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο στυλ και στη διάθεσή σου. Το βουργουνδί του κόκκινου κρασιού (Lanvin, Prabal Gurung, Michael Kors F/W 2020-21), το σκούρο γκρι του άνθρακα (Αlberta Ferretti, Dolce & Gabbana, Max Mara F/W 2020-21), το μπλε του κοβαλτίου (Loewe, Monse, Shrimps F/W 2020-21) και το απαλό κιτρινοπράσινο χρώμα του σέλερι (Βrandon Maxwell, Chanel, Marc Jacobs F/W 2020-21) είναι μερικές από τις επικρατέστερες τάσεις στα χρώματα της σεζόν και είναι το «κλειδί» που θα ξεκλειδώσει όχι μόνο το στυλ, αλλά και τη διάθεσή μας αυτόν τον περίεργο χειμώνα.
Color Sense: Τα νέα αρώματα Cajoline ξυπνούν όλες τις αισθήσεις σου
Lanvin F/W 2020-21

Ταυτόχρονα όμως είναι και «αισθήσεις» που γεννιούνται κάθε φορά που μυρίζουμε τη νέα Cajoline Collection Parfum. Τα ρούχα που πλένονται από τα δύο νέα απορρυπαντικά της σειράς αναβλύζουν «χρώματα» αλλά και «αρώματα». Τα καινούργια Cajoline εμπνέονται από διάσημους Οίκους αρωμάτων και από τις τελευταίες τάσεις της αρωματοποιίας και μας προκαλούν να ανακαλύψουμε μία μοναδική εμπειρία γεμάτη πολυτέλεια μετά από τη κάθε πλύση των ρούχων μας. Μία «έκπληξη» που συνοδεύει όλες τις αισθήσεις, όχι μόνο την όσφρησή μας.

Color Sense: Τα νέα αρώματα Cajoline ξυπνούν όλες τις αισθήσεις σου

Τα νέα αρώματα έχουν μεγάλη διάρκεια και κάνουν τα ρούχα που φοράμε να μοιάζουν με το πιο φίνο γαλλικό άρωμα, ενεργοποιώντας τις αναμνήσεις και τις ευχάριστες εικόνες που μπορεί να συνδέονται με την τελευταία φόρα που τα φορέσαμε… με ένα ταξίδι, μία βόλτα με φίλους, μία ρομαντική μνήμη που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.
Color Sense: Τα νέα αρώματα Cajoline ξυπνούν όλες τις αισθήσεις σου
Loewe F/W 2020-21

Ένα burgundy ladylike φόρεμα θα κάνει πιο θηλυκές τις πρωινές μας εμφανίσεις στο γραφείο, ένα ανδρόγυνο φαρδύ γκρι παλτό θα δώσει ένα δυναμικό twist στα all day σύνολά μας, ένα pale green φούτερ μπορεί να κάνει το αθλητικό outfit που φοράμε μέσα στο σπίτι άκρως ενδιαφέρον και ένα πουλόβερ σε cobalt blue απόχρωση είναι αυτό που θα κάνει «so hot right now» τον πιο κλασικό συνδυασμό ρούχων όλων των εποχών: την πλεκτή μπλούζα με το jean παντελόνι. Τα χρώματα, φέτος, δεν παίζουν τον δεύτερο αλλά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο που λέγεται «αναβάθμισε την γκαρνταρόμπα σου» και βάζοντας μικρές δόσεις από αυτά στα looks μας είναι σαν να ενεργοποιούμε την ενδορφίνη, την «ορμόνη της ευτυχίας».
Color Sense: Τα νέα αρώματα Cajoline ξυπνούν όλες τις αισθήσεις σου
Marc Jacobs F/W 2020-21

Και την ίδια ακριβώς αίσθηση αρμονίας και ευφορίας νιώσαμε και όταν ανοίξαμε για πρώτη φορά τα δύο νέα Cajoline, το «bouquet Voluptueux» και το «Nectar Divin». Το πρώτο, με το μοβ λουλούδι στο εξωτερικό του, εκπέμπει ένα ακαταμάχητο φρουτώδες άρωμα με νότες από ροδάκινο, κόκκινο πορτοκάλι, περγαμόντο, φραγκοστάφυλο, γαρδένια, γιασεμί, μιμόζα και φρέζια. Το άγγιγμα από κέδρο, κεχριμπάρι και σπόρο Τόνκα ολοκληρώνει αυτό το σαγηνευτικό άρωμα με τη μεγάλη διάρκεια. Στις νότες κορυφής αυτού του μεθυστικού αρώματος συναντάμε το κόκκινο πορτοκάλι, το περγαµόντο και το µαύρο φραγκοστάφυλο. Στις νότες καρδιάς τη γαρδένια, το γιασεµί, την µιµόζα, τη φρέζια και το ροδάκινο, ενώ στις νότες βάσης το musk, τον κέδρο, το κεχριµπάρι και τους σπόρους Τόνκα. Το δεύτερο, με το χρυσό λουλούδι στο μαύρο μπουκάλι του, σε προκαλεί να το ανοίξει και τότε από μέσα στου θα αναδυθεί ένα μείγμα από λευκά λουλούδια, εσπεριδοειδή, βότανα και ζεστές, πικάντικες νότες από κεχριμπάρι και musk για ένα ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Στις νότες κορυφής του απολαμβάνουμε το εσπεριδοειδή και τα βότανα, στις νότες καρδιάς του τα λευκά λουλούδια και στις νότες βάσης το κεχριµπάρι και το musk. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα μοντέρνο και εθιστικό άρωμα με μεγάλη διάρκεια που θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της καθημερινότητας με την ίδια αισιοδοξία που νιώθεις όταν φοράς βουργουνδί αντί για μαύρο και φωτεινό μπλε αντί για καφέ.
Color Sense: Τα νέα αρώματα Cajoline ξυπνούν όλες τις αισθήσεις σου
Dolce & Gabbana F/W 2020-21

Η σωστή δόση αρωμάτων, όπως και χρωμάτων, στη ζωή μας μπορεί να δημιουργήσει το πιο χαρούμενο «cocktail» στυλ και κομψότητας. Μπορεί να κάνει την κάθε μας μέρα λίγο πιο φωτεινή, λίγο πιο ξεχωριστή και πολύ πιο ευωδιαστή. Μπορεί να μας δώσει μία αίσθηση χαράς, όσο πρωτόγνωρη και αν είναι η καθημερινότητά μας. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία των νέων Cajoline φέτος… δεν μας κάνουν μόνο να μυρίζουμε πιο όμορφα, αλλά και να νιώθουμε το ίδιο.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: