Color mania: Οδηγός αγοράς για να κάνεις update στο denim στιλ σου

Σίγουρα θα τα έχεις δει στο street style των celebrities και των fashionistas και ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσεις. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την άνοιξη για να κάνεις την αρχή. Εξάλλου, τι εμπόδισε την παρουσία του χρώματος στα color trends της σεζόν; Απλά πρέπει να βρεις το χρώμα που θα συνδυάσεις πιο εύκολα.

Εδώ σου έχω μερικά από τα πιο ευκολοφόρετα χρώματα σε τέλεια τζιν παντελόνι που όχι μόνο θα ανανεώσουν το καθημερινό σου στιλ, αλλά θα σου διεγείρουν τη φαντασία για ένα σωρό outfits.

Ένα έντονο χρώμα που σαφώς μπορείς να συνδυάσεις με μαύρο, αλλά όσο ο καιρός γίνεται πιο ανοιξιάτικος θα το χρησιμοποιήσεις για τα pastel looks σου.

Burnt orange jeans, Lee

Ένα από τα πιο hot χρώματα της παλέτας για τη σεζόν δεν μπορεί να λείπει από την denim οικογένεια. Είναι ιδιαίτερο χρώμα και σαφώς μπορεί να στηρίξει εύκολα ακόμα κι ένα sophisticated outfit, φορεμένο με ένα blazer.


Το μουσταρδί είναι το πιο ζεστό χρώμα που προκύπτει από την οικογένια των γήινων αποχρώσεων που τόσο φόρεσες και θα φορέσεις. Είναι ζωντανό και έτοιμο να σου προσφέρει την κατάλληλη ευκαιρία για παιχνιδιάρικα colorblocking outfits.

 Printed pink jeans, Tommy Jeans

Μία από τις τελευταίες τάσεις είναι αυτή που θέλει τα logos και μικρά prints να κοσμούν το τζιν σου και μάλιστα εκείνο το πολύχρωμο. Αυτό το ροζ τζιν παντελόνι από την ανοιξιάτικη συλλογή Tommy Jeans είναι σίγουρα η καλύτερη έκφραση αυτού του trend.

Το πάντα επίκαιρο κόκκινο δεν μπορεί να λείπει από τους χρωματισμούς των denim παντελονιών για φέτος κι ευτυχώς θα σου πω γιατί με ένα τέτοιο μπορείς να εκτοξεύσεις χωρίς κόπο ένα μουντό outfit ή να σπάσεις τη μονοτονία ενός μονόχρωμου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/saltandpepperjeans

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: