CNN: Η «πέτρα του σκανδάλου» Άλισον Γκόλαστ – Από ρεπόρτερ στο Ντένβερ, υψηλόβαθμο στέλεχος στο CNN

H Άλισον Γκόλαστ, εκτελεστική αντιπρόεδρος και επικεφαλής μάρκετινγκ του CNN αποκαλύφθηκε πως είναι η ερωμένη του πρώην προέδρου Τζεφ Ζάκερ

Της αρέσουν τα μίνι φορέματα και οι φούστες. Το μαύρο είναι το αγαπημένο της χρώμα. Με τις συναδέλφους της δεν είχε ουδέποτε τις καλύτερες σχέσεις, γεγονός που αποκαλύφθηκε τώρα που βρέθηκε η ίδια σε δεινή θέση.

Με την χθεσινή παραίτηση του αγαπημένου της, Τζεφ Ζάκερ, πρώην προέδρου του CNN, αφότου έγινε γνωστή η σχέση τους, πολλοί είναι αυτοί που δείχνουν την… έξοδο στην Άλισον Γκόλαστ, προτρέποντάς την να ακολουθήσει το παράδειγμα του 56χρονου εραστή της.

Ο Τζεφ Ζάκερ ήταν αυτός που είχε μεσολαβήσει για να έρθει στο CNN, όπως σχολιάζει ο αμερικάνικος Τύπος. «Η σχέση τους ήταν κοινό μυστικό», όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post», επικαλούμενη συναδέλφους του ζευγαριού.

Kαι οι δύο είναι διαζευγμένοι, ενώ η γνωριμία τους ξεκίνησε πριν από 20 χρόνια. Ζάκερ και Γκόλαστ ήταν στο κανάλι «αυτοκόλλητοι». Ο 56χρονος Ζάκερ αναγκάστηκε χθες να αποσυρθεί από το CNN γιατί δεν είχε αποκαλύψει ότι είχε σχέση με την Γκόλαστ, η οποία όμως είδε το φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της έρευνας του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού για τον πρώην δημοσιογράφο του δικτύου, Κρις Κουόμο.

Ο Ζάκερ αναγνώρισε ότι απέκρυψε συναινετική σχέση με ανώτερο στέλεχος του αμερικανικού δικτύου. Σε υπόμνημα προς το προσωπικό του αμερικανικού δικτύου, ανέφερε ότι «στο πλαίσιο της έρευνας για τη θητεία του Κρις Κουόμο στο CNN, ρωτήθηκα για μια συναινετική σχέση με τη στενότερη συνεργάτιδα μου, με την οποία συνεργάζομαι για περισσότερα από 20 χρόνια»», αναφέρει το CNN.


Ο πρώην πρόεδρος του CNN αναφερόταν στη σχέση του με την εκτελεστική αντιπρόεδρο και επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ του CNN, Άλισον Γκόλαστ.

Η ίδια έσπευσε χθες να υποστηρίξει ότι, με τον Ζάκερ ήταν στενοί φίλοι και συνεργάτες για περισσότερα από 20 χρόνια, με τη σχέση τους να αλλάζει κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Λυπάμαι που δεν το αποκαλύψαμε την κατάλληλη στιγμή. Είμαι υπερήφανη για τη θητεία μου στο CNN και ανυπομονώ να συνεχίσω την εξαιρετική δουλειά που κάνουμε καθημερινά» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας ότι θα παραμείνει στη θέση της.

Ωστόσο, όπως αναφέρει ο αμερικανικός Τύπος, η 49χρονη Γκόλαστ δεν λέει την αλήθεια, αφού ακόμα και οι… πέτρες ήξεραν ότι έχει ερωτική σχέση με τον Ζάκερ εδώ και πολλά χρόνια.

Η Άλισον Γκόλαστ ξεκίνησε ως παρουσιάστρια ειδήσεων, ρεπόρτερ και παραγωγός στο Ντένβερ προτού ανοίξει τα φτερά της, μετακομίζοντας στο «Μεγάλο Μήλο» και ενταχθεί στο προσωπικό του δικτύου «NBC News», σύμφωνα με το βιογραφικό της στο CNN.

Ξεκίνησε στο γραφείο εταιρικής επικοινωνίας του δικτύου ΝΒC το 1996. Κι όταν ο Ζάκερ προήχθη σε πρόεδρος του NBC, η Γκόλαστ συνέχισε να αναρριχάται επαγγελματικά, φθάνοντας στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του δικτύου.

Το 2012, ο Ζάκερ έφυγε από το NBC για να πάει στο CNN, και λίγους μήνες αργότερα πήρε μαζί και την ερωμένη του. Τον περασμένο Οκτώβριο, η Γκόλαστ προήχθη σε επικεφαλής μάρκετινγκ στο CNN και αργότερα έγινε εκτελεστική αντιπρόεδρος στο δίκτυο.

Για τον Σόλενταντ Ο’ Μπράιαν, πρώην παρουσιαστή του CNN, λεπτομέρειες για την σχέση του ζευγαριού θα μπορούσε κανείς να έχει βλέποντας τα εταιρικά τους emails.

Πριν από τη σχέση της με τον Ζάκερ, η Γκόλαστ ήταν παντρεμένη με τον Γουίλιαμ Χαλτ, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2017. Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι ότι, οι τα δύο ζευγάρια έμειναν απέναντι. Αυτό δεν έγινε τυχαία…

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: