«Cliff Diving» για τέταρτη χρονιά στον Άγιο Νικόλαο (φωτο)(βίντεο)

Στη λίμνη του Αγίου Νικολάου θα βρεθούν 19 κορυφαίοι αθλητές με παγκόσμια αναγνώριση για το αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίου Νικολάου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καταδύσεων από Υψηλά σημεία (Infinite drop), διοργανώνουν το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019», ένα τριήμερο με αγώνες και επίδειξη καταδύσεων.

Το πρόγραμμα των καταδύσεων ξεκινά την Παρασκευή 28 Ιουνίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η επίσημη προπόνηση των αθλητών και συνεχίζεται το Σάββατο 29 Ιουνίου με τους προκριματικούς σε άνδρες και γυναίκες. Η διοργάνωση ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου με τους τελικούς των αγωνισμάτων αλλά και ένα φαντασμαγορικό σόου που έχουν ετοιμάσει οι ιθύνοντες.

Οι καταδύσεις από τα βράχια της λίμνης του Αγίου Νικολάου, από ύψος 30 περίπου μέτρων, αποτελούν ένα μοναδικό υπερθέαμα, που κόβει την ανάσα των θεατών με την υψηλή δεξιοτεχνία και τον βαθμό δυσκολίας που έχουν.

Από την Βραζιλία και τις ΗΠΑ, μέχρι το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Ελβετία την Ισπανία, και την Ουκρανία και Ρουμανία, 19 αθλητές και αθλήτριες από 11 διαφορετικές χώρες διαγωνίζονται για μια θέση στο βάθρο, αλλά και στη βαθμολογία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, αφού οι αγώνες περιλαμβάνονται στο καλεντάρι της Ομοσπονδίας για την ανάδειξη των παγκόσμιων πρωταθλητών.

Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν ενθουσιασμένοι που θα πάρουν μέρος στο πιο εντυπωσιακό σόου του φετινού κρητικού καλοκαιριού, το οποίο χαρακτηρίζεται από βελτιωμένη οργάνωση και μεγαλύτερο κέφι σε όλα τα επίπεδα.

Το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2019» θα έχει τηλεοπτική, ζωντανή και μαγνητοσκοπημένη, κάλυψη, μέσα από κάμερες που θα βρίσκονται σε αέρα, νερό και στεριά. Ακόμη, πλήρη φωτογραφική κάλυψη με εκατοντάδες λήψεις από κάθε γωνιά της λίμνης, αλλά και χορευτικά δρώμενα που συνοδεύουν τις εκδηλώσεις στο μοναδικό φυσικό αμφιθέατρο που βρίσκεται στο κέντρο του Αγίου Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν κόλπα από επαγγελματίες καταδύτες.

Το εργαστήριο στη Λίμνη ξεκινά από ένα επίπεδο καταδύσεων 2,5 μέτρων, όπου τα παιδιά θα μάθουν πώς να μπαίνουν σωστά στο νερό. Ανάλογα με την ικανότητα και την ηλικία τους, τα παιδιά θα μπορούν στη συνέχεια να βουτήξουν από υψηλότερα επίπεδα.

Χρόνο με το χρόνο η διοργάνωση παρουσιάζει μεγαλύτερη εξωστρέφεια και συγκεντρώνει περισσότερο κόσμο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού.

4️⃣th Year Agios Nikolaos Cliff DivingInfinite Drop — High DivingΠολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου ΝικολάουΔήμος Αγίου Νικολάου / Municipality of Agios Nikolaos#summer2019 #agiosnikolaoscliffdiving #agncliffdiving #crete #agiosnikolaoscrete #greece

Gepostet von Agios Nikolaos Cliff Diving am Freitag, 24. Mai 2019

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: