City’s Art 2024: Επιτυχημένο το ξεκίνημα!

Το πρώτο για το 2024 σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης City Advance Riding Techniques από το κορυφαίο σχολείο οδήγησης μοτοσυκλέτας CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL διεξήχθη στα Μέγαρα με απόλυτη επιτυχία!

 

Μετά από 12 χρόνια διεθνούς δραστηριότητας, το City΄s ART ξεκίνησε τα εξειδικευμένα μαθήματά του για το 2024 στην πίστα Kart των Μεγάρων την Παρασκευή 17 Μαϊου! Οι 18 μαθητευόμενοι ήρθαν από διάφορα σημεία της χώρας και με κάθε είδους μοτοσυκλέτα, από Voge 300 και KTM 390, μέχρι Yamaha Tracer 9GT και BMW S 1000 XR, ανάμεσά τους και δύο γυναίκες. Από την πρώτη στιγμή έδειξαν τη δίψα τους για τη σωστή και ασφαλή οδήγηση μοτοσυκλέτας, κατανοώντας με ευκολία τα λόγια και τις υποδείξεις των εκπαιδευτών. Σε αυτό το πρώτο σεμινάριο έμαθαν σε θεωρία και -πολύ περισσότερο- σε πράξη τον Έλεγχο του Γκαζιού, συγκεκριμένα τους παράγοντες “γιατί, πόσο, πότε και οφέλη στην οδήγηση”.

Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, οι μαθητές ακολούθησαν κατά γράμμα το πρόγραμμα του σχολείου και στο τέλος της ημέρας όλοι συμφώνησαν πως αυτά που έμαθαν θα τους βοηθήσουν άμεσα στον τρόπο που οδηγούν τη μοτοσυκλέτα τους. Και όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού στο επόμενο σεμινάριο εκμάθησης, στο οποίο και θα εκπαιδευτούν πάνω στο “Συγχρονισμό Ελέγχου του Γκαζιού και Αλλαγής Κατεύθυνσης”!

Το City΄s Advance Rider Training είναι το νεότερο πρόγραμμα εκπαίδευσης αναβατών που δημιούργησε η ομάδα του CALIFORNIA SUPERBIKE SCHOOL, του μεγαλύτερου και πλέον καταξιωμένου σχολείου οδήγησης μοτοσυκλέτας στον πλανήτη. Παράλληλα είναι το μοναδικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας στο κόσμο που έχει καταγεγραμμένα στοιχεία απόδοσης της μείωσης των ατυχημάτων και αυτή η τεχνογνωσία έχει μεταφερθεί ακέραια στην Ελληνική αγορά.

Τη διαχείριση του City’s ART στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου έχει αναλάβει η Game Face ΕΕ, στόχος της οποίας είναι η αναγνώριση και καθιέρωση της προσθετικής αξίας των εκπαιδευτικών υπηρεσιών που προσφέρει, καλύπτοντας το κενό της εκπαίδευσης και διδάσκοντας τις σωστές τεχνικές για την ασφαλή οδήγηση scooter και μοτοσυκλέτας.

Στόχος του City’s ART είναι να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες scooter και μοτοσυκλετών, καθώς και η μετάδοση των βασικών αρχών οδήγησης μίας μοτοσυκλέτας μέσω μίας απλής μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης των πιστοποιημένων εκπαιδευτών του. Σχεδιασμένο με πολύ απλή δομή που τονίζει τις βασικές τεχνικές οδήγησης, τις οποίες οι μαθητές καταφέρνουν να τις αφομοιώνουν άμεσα μέσω της συνεχούς επανάληψης και της άμεσης διόρθωσης.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους τους μοτοσυκλετιστές που θέλουν να μάθουν να κινούνται με ασφάλεια, είτε  χρησιμοποιούν τη μοτοσυκλέτα από ανάγκη, είτε λόγω ευκολίας, είτε από πάθος. Και στις τρεις περιπτώσεις, η γνώση που θα αποκομίσουν από το City’s ART θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την οδηγική ικανότητά τους, με την κίνηση εντός/εκτός πόλης να γίνεται με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά.

Διάρκεια Σεμιναρίου

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια μόλις 5,5 ώρες. Καθώς ο στόχος του City’s ART είναι η επιδιόρθωση των λαθών που κάνουν οι αναβάτες, το 55% του συνολικού χρόνου είναι πρακτική εφαρμογή των ασκήσεων κάτω από την επίβλεψη των πιστοποιημένων εκπαιδευτών.

Πρόγραμμα σεμιναρίων 2024

Η αρχή για το 2024 μόλις έγινε και τα σεμινάρια θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία την Παρασκευή 7 Ιουνίου και την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Για να δηλώσετε συμμετοχή στο σεμινάριο που σας εξυπηρετεί, απλά επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://cityart.gr. Μπορείτε επίσης να στείλετε ένα email στο info@cityart.gr ή/και να καλέσετε στο τηλ. 6945893697 απογευματινές ώρες. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι με την ιστοσελίδα της GAME FACE EE www.cityart.gr και τους λογαριασμούς του Σχολείου στα κοινωνικά δίκτυα.

Και θυμηθείτε.. Μην περιμένετε να έρθει η γνώση σε εσάς, καλύτερα να πάτε εσείς σε αυτή!

 

 

City’s Art 2024: Επιτυχημένο το ξεκίνημα! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: