CITROËN COMFORT DAYS! Με την υπογραφή “Inspired By You”

Με το πρόγραμμα Citroën Comfort Days η γαλλική εταιρία στην Ελλάδα, πιστή στην εταιρική της υπογραφή “Inspired By You”, εμπνέεται από τους πελάτες της και τις ανάγκες τους και  φροντίζει να κάνει τις επιθυμίες των υποψήφιων πελατών της πραγματικότητα.

Η διαφορετικότητα αναγκών των υποψήφιων αγοραστών, ανάλογα την κατηγορία αυτοκινήτου, δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αγοράς που προσφέρει πληθώρα πλεονεκτημάτων, ώστε να αποκτήσουν άνετα το αγαπημένο τους μοντέλο και να ζήσουν την πρωτοποριακή άνεση Advanced Comfort, τις καινοτόμες τεχνολογίες και τις πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης.

Έως τις 29 Φεβρουαρίου, θα είναι διαθέσιμα με το προνομιακό πρόγραμμα ανταλλαγής “Citroën Comfort Days” και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση η νέα γενιά SUV, το C3 AIRCROSS και το μοναδικό C5 AIRCROSS. Μοντέλα που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μοναδική εμπειρία στον οδηγό και την απόλυτη άνεση Advance Comfort .

Τα υπόλοιπα μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας της Citroën, το C1, το C3, το C4 CACTUS, το C4 Spacetourer, το Grand C4 Spacetourer, το C-Elysée, το νέο Berlingo και το Spacetourer διατίθενται με πληθώρα επιλογών απόκτησης, σε ειδικές τιμές και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση! Παράλληλα η Citroën σας δίνει τη δυνατότητα χρήσης ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης για την απόκτηση  νέου αυτοκινήτου, τα οποία ανάλογα με το μοντέλο προσφέρουν πολύ χαμηλή μηνιαία δόση με 0% προκαταβολή, ή με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων!

(Περισσότερες πληροφορίες Citroën Comfort Days)

 

CITROËN COMFORT DAYS! Με την υπογραφή “Inspired By You” gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: