Citroën Back to School-H Citroën μιλάει με πράξεις!

Το καλοκαίρι τελειώνει και οι υποχρεώσεις της Ελληνικής οικογένειας αυξάνονται, μιας και ξεκινούν τα σχολεία. Για κάθε οικογένεια, η έναρξη της σχολικής χρονιάς σημαίνει αγορές για σχολικά είδη (καινούριες τσάντες, κασετίνες, μαρκαδόρους, μολύβια, τετράδια), αλλά και είδη ένδυσης και υπόδησης, όπως καινούρια παπούτσια και ρούχα. Οι σχολικές υποχρεώσεις αυξάνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό, δυσκολεύοντας την απόκτηση ενός σύγχρονου και ασφαλούς νέου αυτοκινήτου.

Γι’ αυτό το λόγο, η Citroën πρωτοπορεί για ακόμη μια χρονιά, καθώς είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα που προσφέρει μοναδικά προγράμματα για την αγορά ενός νέου Citroën, με τη μοναδική προωθητική της ενέργεια Citroen Back to School.

Με το πρόγραμμα Back to School, η Citroën “μιλάει με πράξεις” και προσφέρει αποκλειστικά κατά την περίοδο επιστροφής των μαθητών στα θρανία, όλα της τα μοντέλα σε ειδικές προνομιακές τιμές, με 5 χρόνια εγγύηση και συνολικό όφελος πολλαπλάσιο του ετήσιου μέσου κόστους αγοράς σχολικών ειδών!

Εναλλακτικά, η Citroën σας δίνει τη δυνατότητα ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων αγοράς για την απόκτηση  νέου αυτοκινήτου, είτε με 0% προκαταβολή, είτε με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων!

Το προωθητικό πρόγραμμα ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων έως τις 30 Σεπτεμβριου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων CITROËN ή την ιστοσελίδα www.citroen.gr .

Citroën Back to School-H Citroën μιλάει με πράξεις! gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: