Citroen Ami: Φθηνές μετακινήσεις–Οδηγείται και από νέους 16 ετών και άνω

Το Citroen Ami είναι ένα μικρό αυτοκίνητο πόλης . Iδανικό για  να περνάει από τα στενά σοκάκια των νησιών και μάλιστα αθόρυβα. Είναι ηλεκτρικό που σημαίνει με μηδενικές εκπομπές CO2.

Το Ami έχει μήκος 2.4 μ. αυτονομία 75χλμ. και φορτίζει πλήρως σε οικιακή πρίζα σε μόλις 3 ώρες. Εκτός από τη δελεαστική τιμή έχει ένα ακόμη ένα προσόν. Μπορεί να οδηγηθεί από νέους 16 και άνω αρκεί να έχουν δίπλωμα δικύκλου. Οι παραγγελίες στην Ευρώπη ξεπέρασαν τις 16.000 από τις πρώτα κιόλας ημέρες που παρουσιάσθηκε.

Το Ami θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και premium gadget. Αυτό αντικατοπτρίζεται στη μεγάλη ανταπόκριση του ελληνικού αγοραστικού κοινού, η οποία μέσα σε λίγους μήνες έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ένα ολόκληρο οικοσύστημα αναπτύχθηκε ειδικά για το Ami, το οποίο περιλαμβάνει ένα πλήρως ψηφιακό ταξίδι πελατών, από την online ανακάλυψη, έως την αγορά και την παράδοσή του. Η τιμή εκκίνησης του οχήματος είναι 9.900 αλλά με τις κρατικές επιδοτήσεις του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά” η τιμή κατεβαίνει στα 6.900 ευρώ ενώ για νέους κάτω από 29 ετών η κρατική επιδότηση αυξάνεται κατά 1.000€ και η τελική τιμή του οχήματος δε ξεπερνά τις 5.900€!

H προσιτή τιμή του, οι συμπαγείς διαστάσεις που διευκολύνουν την οδήγηση και το παρκάρισμα, καθώς και η άνετη μεταφορά δύο ατόμων το κάνουν να ξεχωρίζει πραγματικά. Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας κανονικής/οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία του, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστασία που προσφέρει από κακές καιρικές συνθήκες, έχοντας παράλληλα και αξιαγάπητη προσωπικότητα.

Μας άρεσε γιατί κινείται με μηδενικές εκπομπές CO2 παρκάρει εύκολα όπου υπάρχει  έστω και ένα μικρό κενό και φυσικά με ελάχιστο κόστος. Η φόρτισή του είναι απλοποιημένη, καθώς σε μόλις τρεις ώρες μέσω μιας οικιακής πρίζας 220V επανακτά την πλήρη αυτονομία του.

Το Ami έγινε ιδιαίτερα αγαπητό από γονείς που δεν θέλουν τα παιδιά τους να οδηγούν μηχανάκια. Εκτός των άλλων γιατί με το AMI υπάρχει προστασία τόσο και από τις καιρικές συνθήκες όσο και από ατυχήματα .

Citroen Ami: Φθηνές μετακινήσεις–Οδηγείται και από νέους 16 ετών και άνω gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: