Christmas shopping στη NAK Shoes!

Αν υπάρχει κάτι που απολαμβάνω να κάνω στις γιορτές (εκτός από το να τρώω γλυκά χωρίς αύριο και να στολίζω το σπίτι με τις κόρες μου) είναι το shopping! Ναι, δεν διαφέρω από τις υπόλοιπες γυναίκες σε αυτόν τον τομέα. Μπορώ να κοιτάζω τις βιτρίνες και να κάνω έρευνα αγοράς με τις ώρες…

Κάπως έτσι βρέθηκα στο κέντρο της Αθήνας πριν λίγες μέρες και έπεσα με τα μούτρα στο αγαπημένο μου σπορ!

Πρώτη στάση το κατάστημα NAK Shoes στην Πανεπιστημίου. Πάντα τα παπούτσια ήταν ένα από τα φετίχ μου. Κι έτσι αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις εορταστικές μου επιλογές για casual αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις.

Οι επιλογές μου ήταν οι εξής:

Flat μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο από καστόρι με διακριτικό φερμουάρ στο πλάι. Το χαμηλό καφέ τακούνι τους και οι εξώραφες λεπτομέρειες με κάνουν να τα χαρακτηρίσω ως μία πιο street casual εκδοχή των cowboy boots που είναι πάλι στη μόδα φέτος. Περπατιούνται εύκολα και μπορώ να τα συνδυάσω με κολάν, τζιν ή ακόμα και φούστες!

Elegant μυτερά μποτάκια στην απόχρωση της μόκας με τετράγωνο άνετο τακούνι για άνετο περπάτημα και μία νότα ανεπιτήδευτης κομψότητας στα καθημερινά μου looks. Αυτά τα μποτάκια θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη και στο γραφείο!

Christmas shopping στη NAK Shoes!

Μπεζ vintage γόβες με μπαρέτα και pin up φιόγκο για ladylike σύνολα. Πραγματικά τις λάτρεψα! Ταιριάζουν με πολλά χρώματα και μπορώ να τις φορέσω με κάτι πιο ιδιαίτερο ή ακόμα και επίσημο. Θα μπορούσα να δημιουργήσω και ένα πιο «office look» για κάποιες περιστάσεις!

Christmas shopping στη NAK Shoes!

Μαύρη καστόρινη γόβα με κολακευτικά cuts για το πόδι που αφήνουν ακάλυπτο το πέλμα με έναν αισθησιακό αλλά ταυτόχρονα φινετσάτο τρόπο. Αυτό το στυλ γόβας δείχνει πιο λεπτή τη γάμπα μας.

Αυτή η σατέν pointy μαύρη γόβα με λεπτό τακούνι, είναι ό,τι πιο διαχρονικά κομψό και ντελικάτο μπορεί να βάλει μία γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας και προσωπικότητας. Ό,τι πρέπει για τα εορταστικά και λαμπερά μου looks

Christmas shopping στη NAK Shoes!

Statement pumps με pop art σχέδιο από κόκκινες καρδούλες που παραπέμπουνε σε δημιουργία του Andy Warhol τα οποία θα δώσουν το μοναδικό τους στίγμα ακόμα κι αν φορεθούν με το πιο απλό και συμβατικό σύνολο.

Εκπληκτικά backpacks για τις καθημερινές εξορμήσεις σε έντονο κόκκινο που ξεχωρίζει και όμορφες τσάντες ώμου με αλυσίδα που θα πλαισιώσουν την βραδινή μου εμφάνιση, σε γλυκά pastel χρώματα.

Christmas shopping στη NAK Shoes!

Για τις μικρές μου επέλεξα χαριτωμένες μαύρες ανατομικές μπαλαρίνες από λουστρίνι με λαστιχένιο πάτο για να περπατούν άνετα χωρίς να φεύγει το παπούτσι από το πόδι τους, ειδικά για την μικρή που δεν έχει ακόμα σταθερό βάδισμα. Για την Έλενα διάλεξα ένα απολύτως απλό σχέδιο που θα ταίριαζε με όλα της τα ρούχα και χρώματα, ενώ για τη Χριστίνα μία μπαλαρίνα με καπιτονέ σχέδιο και ένα μικρό και χαριτωμένο φιογκάκι.

Christmas shopping στη NAK Shoes!

Τώρα είμαι έτοιμη να υποδεχτώ τα πιο όμορφα και stylish Χριστούγεννα με NAK Shoes!

Καλές γιορτές σε όλους!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: