Χαροπαλεύει ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας..Διαβάστε πως ακριβώς έγινε το ατύχημα!!

Χαροπαλεύει ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας..Διαβάστε πως ακριβώς έγινε το ατύχημα!!

Τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Οδό…

Σοκ έχει προκαλέσει στο χώρο της σόουμπιζ και όχι μόνο, η είδηση πως ο νεαρός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική του ΚΑΤ, μετά από τροχαίο ατύχημα. 


 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός ηθοποιός κατευθυνόταν σε στούντιο για γυρίσματα, το πρωί της Κυριακής, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο, με μία νταλίκα στην Αττική Οδό. Έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Σύμφωνα με το Zappit ο ηθοποιός το πρωί της Κυριακής κατευθυνόταν προς το στούντιο όπου γυρίζεται η εκπομπή που συμμετέχει, το Dr Cook.

Ενώ οδηγούσε επί της Αττικής Οδού, κάποια στιγμή σταμάτησε στην άκρη του δρόμου, προκειμένου να τηλεφωνήσει στην παραγωγή της εκπομπής και να λάβει οδηγίες για το πώς θα πάει στο στούντιο.

Εκείνη τη στιγμή ένα βαν της Αττικής Οδού έπεσε από απροσeξία πάνω του με μεγάλη ταχύτητα. Ο Τόμας Πρωτόπαπας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν φορούσε ζώνη και εκτοξεύτηκε πάνω στο παρμπρίζ. Το ισχυρό χτύπημα του προκάλεσε σοβαρές κεφαλαιοκρατικές κακώσεις και για αυτό λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του στο ΚΑΤ υπεβλήθη σε χειρουργείο. Εκτοτε παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.
 


Ο Τόμας έγινε ευρύτερα γνωστός από τη σειρά «Βασιλιάδες» του .
 Ο Τόμας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου στην Αγγλία. Ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών ώς και κατόπιν ηθοποιός. Η τελευταία του δουλειά πέρα από τα κανάλια Mad και MTV Greece ήταν στη σειρά Βασιλειάδες του Mega.

Χαροπαλεύει ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας..Διαβάστε πως ακριβώς έγινε το ατύχημα!!

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: