CFDA Awards: Η Jennifer Lopez (πάλι) με crop top και η Gigi Hadid με την πιο αναβαθμισμένη εκδοχή του ανδρόγυνου στιλ

Style icons, σχεδιαστές μόδας, editors, bloggers και δημοσιογράφοι μόδας τιμούν πάντα τον θεσμό με σκοπό να δουν ποιοι σχεδιαστές/στριες είναι τα «next-best-things» στον χώρο της μόδας. Ένα από τα σημαντικότερα βραβεία της βραδιάς είναι το “Fashion Icon of the Year”. Με γυναίκες όπως την Rihanna και την Naomi Campbell να έχουν παραλάβει στα χέρια τους τον τίτλο αυτό, φέτος ήταν η σειρά της Jennifer Lopez.

Διάβασε ακόμη:

Τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, η Λατίνα τραγουδίστρια,η οποία σύμφωνα με την κριτική επιτροπή των CFDA, περιμένουν κάθε της εμφάνιση με κομμένη την ανάσα, για να δουν τι θα φορέσει: «Σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένου και των CFDA μελών μας, λατρεύουν να την ντύνουν για την σκηνή αλλά και στην προσωπική της ζωή. Η Jennifer Lopez χρησιμοποιεί τα ρούχα ως ένα μέσο για να εκφράσει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Σχεδιαστές και φαν ανυπομονούν κάθε φορά να δουν τι είδους statement θα κάνει μέσα από τις εμφανίσεις της», είχε δηλώσει η von Fustenberg -Πρόεδρος των βραβείων.

Το πορτοκαλί two-piece σύνολό της (custom made δημιουργία του Ralph Lauren) έκλεψε τις εντυπώσεις, παρ” όλα αυτά δεν ήταν η μόνη: γυναίκες όπως η Gigi Hadid με την εκπληκτική, Louis Vuitton εμφάνισή της, μέχρι και το υπέρκομψο σύνολο της Amber Valletta εντυπωσίασαν εξίσου. Παρακάτω οι αγαπημένες εμφανίσεις από την βραδιά.

Gigi Hadid

Evan Agostini/Invision/AP

H Gigi Hadid επέλεξε δημιουργία του Virgil Abloh που σχεδιάζει για τις ανδρικές συλλογές του οίκου Louis Vuitton. Το new age ανδρόγυνου ύφους σύνολό της περιλάμβανε ένα oversized σακάκι, πλισέ φούστα, παντελόνι και τσάντακι μέσης, όλα στην ίδια γαλάζια απόχρωση. Τo layering σε άλλο επίπεδο. Το styling του συνόλου της ήταν αυτό που έκανε την εμφάνισή της επιτυχημένη.

Δες ακόμη:

Jennifer Lopez

Evan Agostini/Invision/AP

Με custom made σύνολο του Ralph Lauren, το look της Jlo ήταν σίγουρα από τα πιο κομψά που έχουμε δει να φοράει. Επέλεξε ένα ζιβάγκο crop top το οποίο συνδύασε με μια μακριά φούστα από ταφτά. Το πορτοκαλί μονόχρωμο look της, προμηνύει ότι η απόχρωση αυτή θα φορεθεί πολύ αυτή τη σεζόν.

Laura Harrier

Με δημιουργία Khaite, το μοντέλο Laura Harrier επέλεξε ένα εκπληκτικό, ρομαντικού ύφους φόρεμα το οποίο -μεταξύ μας τώρα- όλες θα θέλαμε να έχουμε στην ντουλάπα μας.

Diane Kruger

Evan Agostini/Invision/AP

«Παίζει» μια νέα τάση στο χαλί των CFDA βραβείων απ” ότι καταλαβαίνεις. Οι κόκκινες αποχρώσεις πρόκειται να γίνουν από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού, μετά απ” αυτό το event.  Η Diane Kruger, λοιπόν, επέλεξε ένα κόκκινο στράπλες φόρεμα, δημιουργία του σχεδιαστή Jason Wu, ένα ρούχο εντυπωσιακό μέσα στην απλότητά του.

Emily Ratajkowski

Evan Agostini/Invision/AP

Χαρήκαμε πολύ όταν την Emily Ratajkowski με μια όχι και τόσο προκλητική εμφάνιση. Όχι ότι αντιδράμε με τις σeξι εμφανίσεις της που συχνά επιλέγει να κάνει, αλλά μας αρέσει αυτή η αναβαθμισμένη εμφάνισή της. Ο κορσές με το βολάν και το cigarette παντελόνι (το οποίο είχε ραμμένο πάνω του μια ουρά από ταφτά) ήταν από τις όμορφες εμφανίσεις του μοντέλου. Δημιουργία του Hellesy.

Ayesha Sesay

Evan Agostini/Invision/AP

Η Ayesha Sesay είναι από τα πιο όμορφα και ανερχόμενα μοντέλα του χώρου της μόδας. Επέλεξε, λοιπόν, να φορέσει ένα εκπληκτικό, «αποδομημένου» ύφους φόρεμα του, επίσης ανερχόμενου, σχεδιαστή Christopher John Rogers. Από τις πιο φρέσκες εμφανίσεις της βραδιάς. 

Winnie Harlow

Evan Agostini/Invision/AP

Η Winnie Harlow έκανε μια bold εμφάνιση, φορώντας μια bold απόχρωση. Το μοβ Christian Siriano φόρεμά της με τα φτερά έφερε το “drama” στο ροζ χαλί των βραβείων.

Amber Valletta

Από τις πιο κομψές εμφανίσεις της βραδιάς έκανε η Amber Valletta η οποία φόρεσε ένα Alexander McQueen ροζ/μαύρο κοστούμι και statement αξεσουάρ στο χαλί του event. Δέκα με τόνο.

Mary-Kate & Ashley Olsen

Evan Agostini/Invision/AP

Οι σχεδιάστριες φορώντας δημιουργίες του brand τους The Row, επέλεξαν για άλλη μια φορά μίνιμαλ εμφανίσεις για την βραδιά. Stylish όπως πάντα.

Lily Aldridge

Evan Agostini/Invision/AP

To υπέρκομψο κατακόκκινο φόρεμα Brandon Maxwell της Lily Aldridge έκλεψε την παράσταση. Ένα column dress και ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια αρκούν για να στεφθεί από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς.

Κεντρική φωτογραφία:  Evan Agostini/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: