CFDA Awards 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας

Τα «Oscars της Μόδας», τα 40α βραβεία CFDA Awards, τα οποία δίνονται κάθε χρόνο από το «Council of Fashion Designers of America», πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ.

Οι «πιο καλοντυμένες των πιο καλοντυμένων» παρέλασαν χθες από το «The Pool Room» στο Manhattan όπου και διοργανώθηκαν τα ετήσια βραβεία μόδας της αμερικανικής ένωσης σχεδιαστών. Με κεντρική παρουσιάστρια μία γυναίκα που ξέρει από Prada, την κινηματογραφική γραμματέα της Miranda Priestly, aka Emily Blunt, πλήθος καταξιωμένων σχεδιαστών (όπως οι: Rick Owens, Virgil Abloh, Miuccia Prada και Pierpaolo Piccioli) συγχρωτίστηκαν με τα πιο hot, νέα ανερχόμενα ταλέντα στον χώρο της μόδας (όπως οι: Edvin Thompson από το brand Theophilio, η Maisie Schloss του Οίκου Maisie Wilen και ο Jerry Lorenzo από το label Fear of God).

To αποτέλεσμα ήταν το ζητούμενο μετά από κάθε τέτοια τελετή: ένα δημιουργικό mix&match εμπειρίας και ταλέντου που θα χαράξει το μέλλον του κόσμου της μόδας, ένα μέλλον που μετά από δύο σχεδόν χρόνο εν μέσω πανδημίας και lockdowns πρέπει να είναι λαμπρό! Το οφείλει στο κοινό και στο τόσο καταπιεσμένο ταλέντο που έχει συσσωρευτεί στα backstage των virtual επιδείξεων.

Οι top καλεσμένοι

Εκτός από τους top σχεδιαστές, όμως, στα CFDA 2021 παρευρέθηκαν και πολλοί A-List stars με αισθητική ισάξια του «καλλιτεχνικού τους αναστήματος». Η Zendaya παρέλαβε μέσα σε ένα εκπληκτικό, κόκκινο deux pieces Vera Wang το «Fashion Icon Award», ενώ η Anya Taylor-Joy έλαβε το βραβείο «Face of the Year» και ο Dapper Dan το βραβείο «Lifetime Achievement Geoffrey Beene». Παρακάτω θα δεις αναλυτικά τη λίστα με όλους τους νικητές της λαμπερής βραδιάς και στην gallery αυτό που έχει λείψει σε όλες μας το τελευταίο διάστημα: ένα πραγματικά εντυπωσιακό κόκκινο χαλί με τις celebrities αλλά και τον Οίκο τον οποίο επέλεξαν στο χθεσινό τους look. Εκπλήξεις, όπως η Rihanna το 2014 με το «naked dress» δια χειρός Αdam Selman, δεν υπήρξαν αλλά λίγη old Hollywood λάμψη αγκαζέ με τη fashion forward αισθητική της νέας γενιάς του fashion κόσμου, υπήρξε άφθονη. Enjoy it!

Η Zendaya έγινε 25! 10 φορές που ήταν η μοναδική πρωταγωνίστρια στο red carpet (και όχι μόνο)CFDA Awards 2021: Όλες οι εμφανίσεις από τη μεγάλη βραδιά της μόδας

H λίστα με τους νικητές:

International Men’s Designer of the Year: Grace Wales Bonner for Wales Bonner.
Fashion Icon: Zendaya.
Face of the Year: Anya Taylor-Joy.
Positive Social Influence Award: Model Alliance.
Founder’s Award in honor of Eleanor Lambert: Aurora James for the 15 Percent Pledge.
Environmental Sustainability Award: Patagonia.
Media Award in honor of Eugenia Sheppard: Nina Garcia.
Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award: Dapper Dan.
Board of Directors” Tribute: Yeohlee Teng.

Πηγή φωτογραφιών: ΑP Images

Διαβάστε επίσης: Η Κατερίνα Καινούργιου φοράει τις over the knee μπότες της και το πρωί

Διαβάστε επίσης: Handbag Trends: 7 τάσεις στις τσάντες που καθορίζουν τον φετινό χειμώνα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: