Carine Roitfeld x Karl: Αυτή είναι η πρώτη συλλογή της ιέρειας της μόδας για τον οίκο Karl Lagerfeld

 Σκίτσο του Karl για την Carine Roitfeld

Διάβασε ακόμη:

Η συμφωνία του brand και της Roitfeld, η εξής: η fashion expert θα έχει λόγο για τις συλλογές του οίκου για τις τρεις πρώτες σεζόν, μετά τον θάνατο του Karl. Η πρώτη συλλογή, λοιπόν, γεγονός και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζεις γι” αυτή, παρακάτω:

KARL ACCORDING TO CARINE

Με το όνομα «Karl according to Carine», η συλλογή σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Carine Roitfeld και τον Lagerfeld πριν τον θάνατό του. Δούλεψαν, λοιπόν, μαζί για να ενώσουν τις μοναδικές οπτικές τους. «Πριν πεθάνει ο Karl, μου ζήτησε να φτιάξω αυτή την capsule συλλογή» λέει η Roitfeld. «Συζητήσαμε τις πρώτες ιδέες και του άρεσαν, οπότε ένιωθα ευλογημένη.»

Η αισθητική της Carine στη συλλογή

 

H ready-to-wear κολεξιόν με ρούχα και αξεσουάρ, πρόκειται για μια capsule συλλογή η οποία δημιουργεί δεσμούς ανάμεσα σε χαρακτηριστικές δημιουργίες του KARL και στην προσωπική αισθητική της Roitfeld: σχέδια που αγκαλιάζουν την παριζιάνικη κομψότητα και την αβίαστη θηλυκότητα.

Η χρωματική παλέτα και οι ενδιαφέρουσες σιλουέτες

Η χρωματική παλέτα της capsule συλλογής περιλαμβάνει πολύ μαύρο αλλά και λεπτομέρειες από φούξια – ένα στοιχείο που όπως λέει η Roitfeld προκαλεί έκπληξη και κάτι απροσδόκητο. Οι σιλουέτες εμπνέονται από την προσωπική της ντουλάπα με τα απαραίτητα: μανίκια σμόκιν, μεταξωτές μπλούζες, κομψούς κορσέδες και κλασικές φούστες. Τα statement πανωφόρια έχουν σημαντικό ρόλο στη συλλογή, όπως το animal print μάλλινο παλτό ή τη bold συνθετική γούνα σε έντονο ροζ χρώμα.

 

Από τη συλλογή δεν λείπουν τα casual pieces, όπως τα hoodies και t-shirts με το πορτρέτο της Carine, που φωτογραφήθηκε από τον Karl Lagerfeld.

Τα φανταστικά αξεσουάρ

Τα must-have αξεσουάρ περιλαμβάνουν την K/Ikon tote, η οποία ήταν εμπνευσμένη από το χαρακτηριστικό πουκάμισο του Karl με τον ψηλό γιακά. Η Roitfeld έχει επίσης συμπεριλάβει ένα κομψό pouch, bum bags, ένα τσαντάκι από συνθετική γούνα, ζώνες, δύο κασκόλ και fun αξεσουάρ.

Και τα παπούτσια έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως η ποδηλατικού ύφους δερμάτινες μπότες, τα σατέν pumps, αλλά και άνετα loafers κατάλληλα για τα everyday looks. Υπάρχουν επίσης γυαλιά ηλίου στιλ μάσκας – εμπνευσμένα από τα χαρακτηριστικά γυαλιά που φοράει συνήθως η Roitfeld – με το λογότυπο να αγκαλιάζει το λαιμό.

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: