BY FAR: Ένα από τα μεγαλύτερα fashion brands στον κόσμο φωτογράφισε τη νέα του καμπάνια στη χώρα μας

Μαγεμένοι από τα γραφικά τοπία, οι φωτογράφοι, και επί σειρά ετών συνεργάτες, του brand BY FAR, Olivia La Roche και Grace Denis, πραγματοποίησαν τις λήψεις της συλλογής CR21 στα ανοικτά των ακτών της Αθήνας τον Οκτώβριο.

Το τελευταίο editorial του οίκου BY FAR, γνωστού για τα statement mules του και τις τσάντες του, πραγματοποιήθηκε στον πιο θρυλικό καλοκαιρινό προορισμό από την απαρχή των ταξιδιών: την Ελλάδα! Υπάρχει κάτι, μάλλον, στον αέρα της χώρας μας που είναι τόσο φιλόξενο, το φως του ήλιου κάνει το δέρμα να φαίνεται μοναδικό και βεβαίως υπάρχει αυτό το άρωμα που διαχέεται σε όλη την έκτασή της. Η Ελλάδα μυρίζει ρίγανη και βασιλικό, φέτα, κανέλα, φρεσκάδα, φρούτα από τις λαϊκές αγορές του δρόμου και καφέ. Αν κάνεις το καλοκαίρι μια βόλτα κοντά στην παραλία, μυρίζει θάλασσα, ψάρι, και ούζο: όλα τα πράγματα που μας κάνουν να αισθανόμαστε ευλογημένοι από τους θεούς.

Η Olivia La Roche και η Grace Denis, με μια ομάδα μόλις τριών ατόμων, κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν την αίσθηση της απόδρασης που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της CR21 συλλογής του brand στο πλαίσιο της ατελείωτης ομορφιάς των καλοκαιρινών χρωμάτων της Ελλάδας. Σύγχρονες σιλουέτες σε αντίθεση με την αρχαία ιστορία, ευφορικά χρώματα δίπλα σε ζουμερά ώριμα φρούτα, fashion-forward ουδέτερα που συγχωνεύονται με τη διψασμένη φύση, δίνουν την εντύπωση ότι κάθε κομμάτι αυτής της συλλογής προοριζόταν πάντα να φορεθεί εδώ, στη χώρα μας.
BY FAR: Ένα από τα μεγαλύτερα fashion brands στον κόσμο φωτογράφισε τη νέα του καμπάνια στη χώρα μας

Η σειρά CR21 του BY FAR, με αισθησιακά και τολμηρά αξεσουάρ θα φέρει αυτό το προκλητικό πνεύμα στην ντουλάπα σας. Από τα flirty tiger print στην στολισμένη με αλυσίδα και αγκράφα τσάντα Cali, η ισχυρή αισθητική μας ανταποκρίνεται στη νέα επιθυμία για απτή, εξωτική πολυτέλεια. Εμπνευσμένη από μια αυξημένη αίσθηση χαράς για τη ζωή, η CR21 εισάγει μια μαξιμαλιστική αλλά προσεκτικά επιμελημένη παλέτα. Μπλε Cool Lagoon και ζωηρό κόκκινο Pomodoro είναι το τέλειο ταίριασμα για αυθόρμητα διαλείμματα στην πόλη και ρομαντικές αποδράσεις σε μακρινούς προορισμούς. Τα χρώματα αυτά αντισταθμίζονται από fashion-forward latte, χακί, και matcha πράσινες αποχρώσεις που αποπνέουν μια ηρεμία και ελαφρότητα αφής.
BY FAR: Ένα από τα μεγαλύτερα fashion brands στον κόσμο φωτογράφισε τη νέα του καμπάνια στη χώρα μας

Ενισχύοντας τη σειρά των cult bags, η νέα συλλογή συνδυάζει παιχνιδιάρικο σχεδιασμό και νοσταλγικές σιλουέτες. Η τσάντα Cush είναι ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο το BY FAR φαντάζεται και ανανεώνει τη μόδα των soft bags – ένα must-have στοιχείο στην ντουλάπα κάθε συντάκτη μόδας. Σαν μια τολμηρή μεγάλη αδελφή, η τσάντα Bougie σκληραίνει αυτή την απαλή σιλουέτα με την προσθήκη μιας κοκέτας αλυσίδας ώμου. Ως μια κομψή ανακατασκευή της Rachel, της κορυφαίας σε πωλήσεις τσάντα του BY FAR, η baguette τσάντα Manu προσφέρει όλο αυτό τον εθιστικό μινιμαλισμό, αλλά με χαρακτηριστικές strap αγκράφες και ελαφρώς μεγαλύτερες αναλογίες για βέλτιστη
λειτουργικότητα.
BY FAR: Ένα από τα μεγαλύτερα fashion brands στον κόσμο φωτογράφισε τη νέα του καμπάνια στη χώρα μας

Ομοίως, τα εντυπωσιακά νέα σχήματα σε πέδιλα και mules του BY FAR έχουν σχεδιαστεί για να αναζωογονήσουν την γκαρνταρόμπα μας με μια συγχώνευση σαγηνευτικής υφής και κατευθυντικού σχεδιασμού. Από τα υπέροχα ρετρό Iggy mules από γυαλιστερό δέρμα, μέχρι τα τακούνια grosgrain Lana, προορίζονται για τα τακούνια των παγκόσμιων περιηγητών. Απλά συνδύασε το δικό σου με ένα καρό φόρεμα seersucker ή ένα διαχρονικό μαγιό για μια σύγχρονη εκδοχή του resortwear style. Τη νύχτα, βάλε τις γόβες Tiffany με δαλματικό σχέδιο για μία wild εμφάνιση που δεν μπορεί παρά να μη σου φέρει στο μυαλό τα ξέφρενα βράδια των περασμένων διακοπών… το καλοκαίρι μπορεί να αργεί αλλά αυτές οι εικόνες μας το έφεραν «λίγο πιο κοντά».

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: