Μπρούσκο – Η Μελίνα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

Η Μελίνα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μετά από χτύπημα που δέχτηκε από μια μηχανή.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η Μελίνα και η Βασιλική γίνονται μάρτυρες μιας δολοφονίας με τον δολοφόνο να τις κυνηγά. Η Μελίνα όμως είναι το μεγάλο θύμα, καθώς στην προσπάθεια της να διαφύγει την χτυπά μια μηχανή.

Η Μελίνα αιμορραγεί με την Βασιλική να ενημερώνει τον Μηνά. Ο Σήφης αμέσως μαθαίνει τι έχει συμβεί. Η Μελίνα μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένη στην εντατική. Άμεσα καταφθάνει και ο Αχιλλέας ο οποίος είναι ράκος. Ρωτάει που είναι η γυναικά του λέγοντας πως θα τρελαθεί ένα πάθει κάτι η Μελίνα ή το παιδί τους. Η Βασιλική εξηγεί στον Αχιλλέα τι συνέβη και αυτός της φωνάζει λέγοντας πως δεν είχαν καμία δουλειά νυχτιάτικα στο δάσος και πως η Μελίνα θα τρελαθεί εάν χάσει το παιδί.

Η Οικογένεια των Ματθαίων καταφθάνει στο νοσοκομείο με την Βασιλική να τους λέει πως πρέπει να πιάσουν τον δολοφόνο για να σωθούν και αυτές, διότι είδαν το πρόσωπο του. Η Μελίνα συνέρχεται και οι γιατροί ενημερώνουν τον Αχιλλέα, ο οποίος αμέσως τρέχει στο πλευρό της. Αμέσως την ενημερώνει πως το παιδί δεν έπαθε το παραμικρό, με τη Μελίνα να του λέει πως πονάει σε όλο της το σώμα, καθώς είναι γεμάτη μελανιές.

πηγή: youweekly

tv-greek.com-mprousko

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: