Μπρούσκο – Η Αναστασία καταρρέει μπροστά στον Ματθαίο


Η Αναστασία καταρρέει μπροστά στον Ματθαίο, ενώ δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση με την Αριάδνη.

Η Αριάδνη πηγαίνει να συναντήσει την Αναστασία για να την πείσει πως δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ αυτής και του Ματθαίου, αλλά η Αναστασία δεν πιστεύει λέξη και την διώχνει. Ο Σήφης από την άλλη πλευρά δείχνει φωτογραφίες που δείχνουν μαζί τον Πάτροκλο και την Δήμητρα στον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Η Μελίνα λέει πως δεν μπορεί να το πιστέψει, ενώ ένα σχόλιο που κάνει ο Σήφης για την ηθική των Ματθαίων εξοργίζει τον Αχιλλέα.

Ο Αχιλλέας λέει στη Μελίνα πως δεν θα πει τίποτα στον Νεκτάριο μιας και τα έχει βρει με την γυναίκα του, αλλά καλά κάνει αυτός και πηγαίνει με άλλες γυναίκες. Ο Ματθαίος παίρνει το παιδί κρυφά από την Αναστασία και αυτή όταν το μαθαίνει του τηλεφωνεί και του ζητά νευριασμένη να της επιστρέψει το παιδί.

Ο Ματθαίος της πηγαίνει το παιδί και αυτή με κλάματα του λέει πως τόσο καιρό την κορόιδευε και πως για 8 χρόνια είχε δεσμό με την Αριάδνη. Ο Ματθαίος της λέει πως αυτό δεν είναι αλήθεια και έτσι όπως συμπεριφέρεται η Αναστασία δεν δείχνει την αγάπη προς τον Ματθαίο, αλλά τον εγωισμό της.

Η Αναστασία καταρρέει και του φωνάζει πως τον αγαπάει.

TiVi Σίριαλ

tv-greek.com-mprousko

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: