Μπρούσκο – Άγριος καβγάς μεταξύ Αχιλλέα και Μελίνας

Άγριος καβγάς μεταξύ Αχιλλέα και Μελίνας για τον δολοφόνο. Αυτή αποφασίζει να φύγει μόνη της για τα Χανιά.
Η Μελίνα παρόλο που ζει όμορφες στιγμές στην Κύπρο περιμένοντας να έρθει στον κόσμο το παιδί της, ανησυχεί για την Βασιλική η οποία κινδυνεύει από τον δολοφόνο.

Η Βασιλική μέσω skype λέει στην Μελίνα πως ο δολοφόνος είναι ο νέος σερβιτόρος στο καφενείο της Κωνσταντίνας, με την Μελίνα να ταράζεται. Ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος με την Βασιλική καθώς έγινε η αιτία να ταραχτεί η Μελίνα.

Η Μελίνα της λέει πως δεν είναι σίγουρη με μια φωτογραφία που μόλις είδε από το skype να πει με σιγουριά πως όντος αυτός είναι ο δολοφόνος, έτσι αποφάσιζε να πάει στην Κρήτη. Ο Αχιλλέας απαγορεύει στη Μελίνα να το κάνει, αλλά μόλις ο Αχιλλέας φεύγει από το σπίτι, αυτή ετοιμάζει τα πράγματα της.

Αργότερα βλέπουμε τον Αχιλλέα να προσπαθεί να προλάβει την Μελίνα στο αεροδρόμιο για να πάει μαζί της, αλλά δυστυχώς το αεροπλάνο έχει ήδη φύγει. Η Μελίνα έχει κλίσει το κινητό και ο Αχιλλέας είναι έξαλλος μαζί της. Με το που καταφέρνει να της μιλήσει την κατηγορεί πως δεν νοιάζεται για το παιδί που περιμένει, ενώ το βάζει σε μεγάλο κίνδυνο.

Ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάει στην Κρήτη για να μην είναι η Μελίνα μόνη της. Με το που οι δυο φίλες φτάνουν στο καφενείο της Κωνσταντίνας, της λέει πως ναι αυτός είναι ο δολοφόνος…

TiVi Σίριαλ

tv-greek.com-mprousko

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: