Μπρούσκο – Αυτή είναι η γυναίκα που θα τρελάνει τον Σήφη

Αυτή είναι η γυναίκα που θα τρελάνει τον Σήφη, μετά τον χωρισμό του με την Όλγα.

Μετά τον χωρισμό του με την Όλγα, ο Σήφης εξομολογείται στον Μηνά, πως η Όλγα δεν τον τρέλαινε σαν γυναίκα, με τον Μηνά να του λέει πως τώρα μπορεί να κάνει μια νέα αρχή.

Ο Σήφης βλέπει μετά από λίγες ημέρες την αδελφή του να συζητά με μια πολύ όμορφη γυναίκα. Αυτός ζητάει από την αδελφή του να του τη συστήσει, αλλά αυτή αρνείται, λέγοντας του πως η κοπέλα είναι αρραβωνιασμένη. Μαθαίνει όμως πως την λένε Άλκηστη Τζανετάκη.

Ο Σήφης επιμένει και ρωτάει τον Μηνά να μάθει εάν αυτός την γνωρίζει. Ο Μηνάς του αποκρίνεται πως την γνωρίζει και πως είναι έτοιμη να παντρευτεί τον Αλκιβιάδη. Ο Μηνάς αμέσως καταλαβαίνει πως ο Σήφης θέλει αυτή την κοπέλα. Κανείς δεν δέχεται να βοηθήσει τον Σήφη να συναντήσει αυτή την εντυπωσιακή γυναίκα.

Βρίσκει όμως άλλον τρόπο. Ζητά από την Αναστασία να είναι και αυτός μπροστά στη συνάντηση που θα έχει μαζί της ώστε να αγοράσουν τα αμπέλια της. Η αδελφή του απαντά πως η συνεργασία ίσως να μην γίνει διότι ζητούν πολλά χρήματα και πως αυτό που θέλει είναι να τον προφυλάξει.

Ο Παύλος ζητά από τον γιο του να μείνει μακριά από την Τζανετάκη και πως έχει λόγους που δίνει αυτή την συμβουλή. Ο Σήφης όμως έχει κανονίσει ραντεβού με την κοπέλα και ζητά μάλιστα από την αδελφή του να κρατήσει την Στεφανία για ένα βράδυ.

Το ραντεβού όμως δεν γίνεται ποτέ και η Άλκηστη του ζητά να βρεθούν σε μια ταβέρνα, όμως και πάλι δεν εμφανίζεται. Ο Σήφης ανήσυχος της στέλνει μηνύματα χωρίς η κοπέλα να απαντά σε αυτά.

Την επόμενη ημέρα η Αναστασία ενημερώνει τον αδελφό της πως η Άλκηστη λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου την ενημέρωσαν πως είναι έγκυος, με την οικογένεια να επισπεύδει τις διαδικασίες του γάμου. Ο Σήφης είναι έτοιμος να βάλει τα κλάματα… αλλά δεν θα τα παρατήσει.

πηγή: youweekly

tv-greek.com-mprousko

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: