Μπριζίτ Μακρόν στο γαλλικό δίκτυο TF1: «Ο σύζυγός μου δεν έχει αλλάξει στα 25 χρόνια κοινής μας πορείας»

«Έχω έναν αξιολάτρευτο σύζυγο.Είναι ένας βαθύτατα ειλικρινής και αληθινός άντρας», υποστηρίζει η «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν σε συνέντευξη που πραχώρησε χτες το βράδυ, στο γαλλικό δίκτυο «TF1».

Η Μπριζίτ στάζει μέλι για τον πρόεδρο της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας και παραδέχεται ότι «ακούει τις κριτικές και λειτουργεί ως πομπός μεταφέροντας στον σύζυγό της τα μηνύματα που λαμβάνει χωρίς όμως να τα φιλτράρει».

Μάλιστα υποστηρίζει ότι προσπαθεί να μην υπερβαίνει τον ρόλο της. «Δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να πει «κάνε αυτό, κάνε εκείνο»», είπε στον Γάλλο δημοσιογράφο Ζιλ Μπουλό.

Για το αν ο Μακρόν θα διεκδικήσει τρίτη θητεία στο Ελιζέ, η Μπριζίτ λαμβάνει σαφείς αποστάσεις. «Δεν πρέπει εγώ να του πω αν θέλω να κατέβει στις εκλογές ή όχι», πρόσθεσε. Αυτό έχει να κάνει με τους Γάλλους και τον σύζυγό μου», ξεκαθαρίζει. Στα 25 χρόνια κοινής πορείας, η Μπριζίτ Μακρόν υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της έχει δεν έχει «αλλάξει» ως άνθρωπος.

«Προσαρμόζεται στις καταστάσεις, αλλά ουσιαστικά παραμένει αυτός που ήταν πάντα». Η ίδια, από την άλλη, πιστεύει ότι έχει γίνει «λίγο πιο λογική» από τότε που ο Εμανουέλ Μακρόν πέρασε το κατώφλι του Ελιζέ. «Προσέχω περισσότερο τώρα τι λέω», όπως επισημαίνει.

Φορώντας ένα λαδί βελούδινο σακάκι με λευκό πουκάμισο, η σύζυγος του Μακρόν έδωσε για μία ακόμη φορά ρεσιτάλ αισθητής, όπως χαρακτηριστικά σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό «Closer».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: