Bρήκαμε τα sneakers που εκφράζουν απόλυτα την street κουλτούρα της Αθήνας

Η Reebok Classic παρουσιάζει τα Montana Cans Club C και ενθουσιάζει κάθε sneakerhead. Αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τη Montana Cans, κορυφαίου brand στα, ειδικά για graffiti, spray paints, τα Club C γίνονται αυτόματα το νέο iconic sneaker, ένα sneaker που εκφράζει με μοναδικό τρόπο την underground street κουλτούρα της πόλης.
H συνεργασία της Reebok με τη Montana Cans ήρθε για να δώσει ένα νέο αέρα στα Club C. Η street κουλτούρα συναντά τις κλασικές γραμμές των Club C σε ένα αποτέλεσμα που συναρπάζει κάθε λάτρη του urban street style. Οι κλασικές γραμμές τους αποτελούν τον ιδανικό καμβά για πειραματισμούς, ενώ κάθε χρωματικός συνδυασμός είναι εμπνευσμένος από τα χρώματα της Montana Cans. Οι μικρές λεπτομέρειες, όπως το χρωματιστό νούμερο στο μέσα μέρος της σόλας κάθε παπουτσιού, δίνουν ένα μοναδικό edge σε ένα classic παπούτσι.
Bρήκαμε τα sneakers που εκφράζουν απόλυτα την street κουλτούρα της Αθήνας
Πρόσωπα της νέας καμπάνιας για τα Club C είναι οι διεθνώς αναγνωρισμένοι, graffiti artists Sany και Felipe Pantone. H Sany είναι εκπρόσωπος του “girl power” στον κόσμο του graffiti και ο Felipe Pantone είναι ένας καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη ματιά του! Η Sany και ο Felipe Pantone, χωρίς να χάνουν τη μοναδικότητά τους, γίνονται οι ambassadors της κουλτούρας του graffiti. Τα Montana Cans Club C έχουν όλα τα κλασικά χαρακτηριστικά των Club C, αλλά χάρη στη Sany και τον Felipe αποκτούν ένα νέο, underground, ανατρεπτικό ύφος. Με άλλα λόγια, είναι τα ιδανικά παπούτσια για όσους αρνούνται να συμβιβαστούν και δεν σταματούν να οραματίζονται το μέλλον· για νέους ανθρώπους που τολμούν και ξέρουν πώς να εκφράζουν τον χαρακτήρα τους μέσα από τη μοναδικότητα του στυλ τους.
Bρήκαμε τα sneakers που εκφράζουν απόλυτα την street κουλτούρα της Αθήνας
Ο αναγνωρισμένος, ταλαντούχος φωτογράφος Atiba Jefferson κατάφερε να αποτυπώσει μέσα από το φακό του τη μοναδικότητα των προσώπων της καμπάνιας, το εκκεντρικό στυλ τους και τον ασυμβίβαστο τρόπο ζωής τους. Στην “Always Classic” καμπάνια της Reebok συμμετέχουν επίσης διάσημοι καλλιτέχνες, όπως η pop superstar Ariana Grande και ο rapper Lil Yachty. Μαζί με τη Sany και το Felipe Pantone εκφράζουν την κουλτούρα της Reebok Classic και προσκαλούν τους fans τους σε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσουν τη μοναδικότητά τους και να παραμείνουν ατρόμητοι και αυθεντικοί!

Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε πρώτοι τα επόμενα βήματα της Reebok Classic!
Tα Club C Montana Cans είναι διαθέσιμα στοwww.reebok.com/gr/always_classic.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: