Bρήκαμε ένα brand μαγιό που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου

Γοητευτική κομψότητα, τολμηρά κοψίματα, πατρόν που αγκαλιάζουν αρμονικά τις γυναικείες καμπύλες, προσεγμένες αθλητικές λεπτομέρειες και υφάσματα με ιδιαίτερη υφή χαρακτηρίζουν την πρώτη συλλογή μαγιό της εταιρείας «ZUHA». Στόχος της Βανέσσας Χατζηγιαννάκη και της Χριστίνας Ζούκοβα, των δύο δηλαδή δημιουργών που βρίσκονται πίσω από το καινούργιο εγχείρημα, είναι να σχεδιάζουν μαγιό που βοηθούν τη σύγχρονη γυναίκα να ανακτήσει τη χαμένη της θηλυκότητα. Άλλωστε, για αυτό το σύνθημά τους είναι «own it!», γιατί απευθύνονται με αποφασιστικότητα στη γυναίκα που θέλει να κυριαρχήσει ξανά στον εαυτό της και να ανακαλύψει τις ιδιαιτερότητές της.
Bρήκαμε ένα brand μαγιό που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου
Στον δικό τους κόσμο, η πρωταγωνίστρια της σημερινής εποχής είναι όσο χρειάζεται προσεγμένη και ελκυστική ώστε να διατηρεί την αυτοπεποίθησή και τον δυναμισμό της, αποφεύγοντας τις επιφανειακές υπερβολές που θολώνουν την εικόνα της. Η ανεπιτήδευτη φυσικότητα που υπηρετούν πιστά τα μαγιό «ZUHA» είναι το κοινό τους σημείο αναφοράς, ο τόπος όπου συναντιούνται σχεδιαστικά οι διαφορετικές ματιές τους.
Bρήκαμε ένα brand μαγιό που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου
Η πρώτη τους συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη δεκαετία του ’80, τότε που οι γυναίκες ήταν πραγματικά λαμπερές και sexy. Μάλιστα, τα μαγιό φέρουν τα ονόματα διάσημων μοντέλων εκείνης της εποχής, όπως το «Claudia» που παραπέμπει στην Κλόντια Σίφερ, και το «Elle» που θυμίζει την Ελ Μακφέρσον. Γενικότερα, η κολεξιόν για το καλοκαίρι του 2019 κινείται στοχευμένα σε τρεις δυναμικούς χρωματισμούς -άσπρο, μαύρο, ροζ- που συνδυάζονται έξυπνα μεταξύ τους, ενώ αποτελείται από τέσσερα βασικά σχέδια και τις παραλλαγές τους: φινετσάτα ολόσωμα με βαθύ «V» ή πιο αθλητικά με έναν ώμο, old-school ψηλόμεσα μπικίνι, βρακάκια που ανεβαίνουν ψηλά στους γοφούς και κλασικά τριγωνάκια με λεπτή τιράντα που τονίζουν το στήθος. Λόγω της άψογης εφαρμογή τους, όλα τα σχέδια κολακεύουν με μοναδικό τρόπο το γυναικείο σώμα και αναδεικνύουν τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του .
 Summer Bags: 8 τσάντες που συνδυάζονται με όλα τα καλοκαιρινά σου σύνολα

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: