Brenda Walsh: Πώς το συνεσταλμένο κορίτσι από την επαρχία μετατράπηκε σε μια stylish έφηβη του L.A.

Διάβασε ακόμη:

Η Shannen Doherty (που υποδύονταν την Brenda Walsh στο ), έκανε φανταστικά τη δουλειά της ώστε να κάνει το συνεσταλμένο κορίτσι από την επαρχία, να προσαρμοστεί αρκετά στον ρόλο της ως ένα ακόμη “mean girl” το οποίο προσπαθούμε να κάνει «fit it» στο υπερβολικό lifestyle του Λος Άντζελες στο οποίο μετακόμισε με τους γονείς σε μια τόσο τρυφερή στιγμή στη ζωή της, όπως την εφηβεία.

Είναι ξεκάθαρα αυτά τα vibes και στο στιλ της στη σειρά και η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο που εξελισσόταν ο χαρακτήρας της Brenda, το ίδιο επηρεαζόταν και το στιλ της.

Αρχικά, ήταν πιο «φοβισμένη». Φορούσε πουκάμισα με γραβάτες, φαρδιά μάλλινα πουλόβερ, μη-κολακευτικά πουκάμισα που «φώναζαν» “Πειρατή, το τόπι” και αξεσουάρ που δεν αναδείκνυαν στο έπακρο τα σύνολά της. Μετέπειτα όμως, το στιλ έγινε καταλληλότερο για τη ζωή στην Καλιφόρνια και τα χαρακτηριστικά που απαρτίζουν τη μόδα των ’90s, ήταν «παρόντα» στις εμφανίσεις της. Όσο άλλαζε η Brenda Walsh σαν χαρακτήρας, τόσο άλλαζε και το στιλ της.

Αυτό φυσικά, δε σημαίνει ότι το στιλ της δεν άσκησε επιρροή στα κορίτσια της εποχής. Όλες ήθελαν να μοιάσουν στο κορίτσι που έκανε το bad boy Dylan McKay να «σοβαρευτεί», με αποτέλεσμα πολλές ν” αντιγράφουν το στιλ της από τη σειρά.

Η αλήθεια είναι ότι με την επάνοδο της μόδας της δεκαετίας, μια ματιά στα looks της Brenda από τη σειρά, κακό δεν κάνει. Γι” αυτό και σου παρουσιάζουμε τα πιο χαρακτηριστικά της σύνολα, με σκοπό να εμπνευστείς απ” αυτά, προσφέροντας τη δική σου αισθητική στο «Brenda Walsh style» κι όλα αυτά όσο βρισκόμαστε σε αναμονή για το reboot της σειράς (να σου υπενθυμίσουμε πως έρχεται στην Ελλάδα τον Σεπτέμβρη, αποκλειστικά από το Fox Life).

 

Τα ανδρόγυνου ύφους looks της στο ξεκίνημα της σειράς, ήταν απ” τα αγαπημένα μας. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα oversized πουκάμισο. Ίσως να παραλείψουμε όμως τη γραβάτα.

 

Τα πουκάμισα με τεράστιους γιακάδες, αν και στιλ κάπως «παλιακό» για την εποχή εκείνη, εμάς μας αρέσει πολύ. Μας βγάζει κάτι από βικτωριανή εποχή και το ρομαντικό του ύφος έχει ενδιαφέρον.

 

Εδώ η Brenda έχει μπει στα «βαθιά». Έχει περάσει λίγο καιρό στο Beverly Hills, έχει δει το lifestyle των ανθρώπων που ζουν εκεί και το στιλ της έχει τον αντίστοιχο αντίκτυπο. Total black και άκρως ’90s το σύνολο αυτό, του οποίου τα αξεσουάρ το αναδεικνύουν στο έπακρο.

 

Μετά ήρθαν και τα φημισμένα slip dresses (τεράστιο trend της εποχής) τα οποία φορούσε με λευκά t-shirts από μέσα.

 

Αγαπημένα όμως τα casual, καθημερινά της σύνολα, με τα denim ρούχα να είναι πάντα παρόντα. Είτε φορούσε ένα ψηλόμεσο Levi’s και τοπ, είτε μια τζιν σαλοπέτα και t-shirt πιστεύουμε ότι αυτά τα looks ήταν η καλύτερη εκπροσώπηση του στιλ της Brenda.

Kεντρική φωτογραφία: Photo 12 / Alamy Stock Photo

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: