Bρείτε το ιδανικό γυναικείο μαγιό για το καλοκαίρι του 2020 και ετοιμαστείτε για την παραλία!

Η χρονιά του 2020 μπορεί ακόμη να βρίσκεται στους πρώτους μήνες της και να έχει φέρει αρκετές εκπλήξεις στην καθημερινότητά μας, αλλά οι περισσότερες έχουμε αρχίσει να ανυπομονούμε για το καλοκαίρι. Ένα καλοκαίρι πιο χαρούμενο, πιο φωτεινό, πιο ξέγνοιαστο. Χωρίς περιορισμούς και ανάγκες, πέραν του ανάλαφρου καλοκαιρινού ντυσίματος και του παγωτού που θα επιλέξουμε να γευτούμε. Πιθανόν και άλλα εδέσματα που συνάδουν με την εποχή.

Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως και για να είστε προετοιμασμένες για άλλο ένα καλοκαίρι με ευχάριστες αναμνήσεις, τα Olympic Stores έχουν δημιουργήσει ένα πλήρες fashion ηλεκτρονικό κατάστημα, έτσι ώστε να βρείτε το σετ με καλοκαιρινά μαγιό που θα ταιριάξει καλύτερα με το στιλ και την αισθητική σας! Ανάμεσα σε αυτά, μπορείτε να επιλέξετε:

Ψηλόμεσο μαγιό

Γιατί δεν κάνει διακρίσεις σε κανένα γυναικείο κορμί, αφού μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σωματότυπο, ανεξαρτήτου βάρους και ηλικίας. Ο σχεδιασμός και το κόψιμό του προσδίδει μια γοητεία από άλλη εποχή, παραμένοντας πάντα στη μόδα! Οφείλει να βρίσκεται ως επιλογή σε κάθε γυναικεία ντουλάπα και να συμπληρώνει τη συλλογή σας. Άλλωστε μπορεί να συνδυαστεί με διαφορετικό top κάθε φορά και να δημιουργήσει ένα ξεχωριστό set για την παραλία. Κι αφού μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μια ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων, με ξεχωριστές στιλιστικές λεπτομέρειες αλλά και σχέδια, μπορείτε να επιλέξετε και κάτι διαφορετικό εκτός του μαύρου. Τι θα λέγατε για ένα παιχνιδιάρικο κίτρινο ή ένα πιο έντονο κόκκινο ψηλόμεσο μαγιό;

Bρείτε το ιδανικό γυναικείο μαγιό για το καλοκαίρι του 2020 και ετοιμαστείτε για την παραλία!

Μαγιό τριγωνάκι

Γιατί κανένα μαγιό δεν τονίζει τόσο πολύ την αίσθηση ενός καλοσχηματισμένου στήθους! Πιο ιδιαίτερη και ατίθαση επιλογή, το μαγιό τριγωνάκι με την μπανέλα καταφέρνει να ενισχύει με επιτυχία την θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Από τις απλές εκδοχές σε μαύρο και λευκό χρώμα, μέχρι πιο ιδιαίτερα σχήματα, με floral σχεδιασμούς και animal prints. Αν βρίσκεστε σε δίλημμα ποιο σας ταιριάζει περισσότερο, κάντε την επιλογή με βάση το δικό σας μοναδικό χαρακτήρα. Είτε προτιμάτε μια πιο ανάλαφρη έκδοση σε πιο ανοιχτά χρώματα είτε πιο σαγηνευτική με έντονα σχέδια και  λεπτομέρειες, θα βρείτε πολλά μαγιό για να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα που θα σας ανταμείψει στο μέγιστο!

Bρείτε το ιδανικό γυναικείο μαγιό για το καλοκαίρι του 2020 και ετοιμαστείτε για την παραλία!

Μαγιό brazil

Γιατί ταιριάζει περισσότερο σε εσάς που ψάχνετε τρόπο να δείξετε το αποτέλεσμα που έφεραν οι ατελείωτες προπονήσεις στο γήπεδο και σε οποιοδήποτε εξωτερικό χώρο. Ή ακόμα και σε εσάς που διαθέτετε μεσογειακή ομορφιά, αφού το μαγιό μπραζίλ μπορεί να τονίσει ιδιαιτέρως τους γλουτούς και να δημιουργήσει… εκρήξεις, καθώς θα ανεβάζει τη θερμοκρασία στην παραλία!

Για να είναι ένα σωστό και ολοκληρωμένο καλοκαιρινό outlook, δε θα πρέπει να λησμονήσετε τα κατάλληλα υποδήματα, ανάλογα την ώρα της ημέρας και την άνεση που αναζητάτε. Βασικό και αναπόσπαστο καλοκαιρινό αξεσουάρ αποτελούν οι καλοκαιρινές παντόφλες που προστατεύουν και ανακουφίζουν τα πόδια σας από την κaυτή επιφάνεια της άμμου στην παραλία.

Bρείτε το ιδανικό γυναικείο μαγιό για το καλοκαίρι του 2020 και ετοιμαστείτε για την παραλία!

Επιπλέον, επειδή το στιλ της παραλίας μπορεί εύκολα να μεταφερθεί και σε άλλα μέρη και στιγμές της ημέρας, γιατί να μη συνδυάσετε το outfit σας με κάποια ζευγάρι πέδιλα της αρεσκείας σας; Μπορείτε να βρείτε σχέδια σε ζευγάρια για καθημερινή χρήση ή ακόμη και σε βραδινά γυναίκεια πέδιλα για τις νυχτερινές σας εξόδους!

Φυσικά, ανάμεσα σε αρκετές επιλογές στα γυναικεία παπούτσια, υπάρχουν και οι γυναικείες πλατφόρμες που μπορούν να χαρίσουν ύψος και να στηρίξουν το γυναικείο κορμί, χωρίς να το κουράζουν. Μέσα από τη μεγάλη συλλογή των Olympic Stores, αναζητήστε και συνδυάστε εκείνο που θα ταιριάξει και θα αναδείξει περισσότερο την προσωπική σας καλοκαιρινή εμφάνιση. Γιατί το καλοκαίρι δεν αργεί!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: