Μπράβο στους μηχανόβιους !!!

 

Στην έκθεση της μοτοσυκλέτας που έγινε από τις 20 έως τις 24 Απριλίου στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού , οι δικυκλιστές με εντυπωσίασαν. Όχι τόσο γιατί έδωσαν το παρόν τους στο χώρο της έκθεσης αλλά γιατί κινήθηκαν πολιτισμένα μέσα και έξω από αυτήν. Ενημερωμένοι καλύτερα και από τους υπεύθυνους των περιπτέρων. Διαβασμένοι σε όλα. Αλλά αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο ήταν η πειθαρχία που είχαν. Το μεσημέρι της Κυριακής υπήρχε ουρά 500 μέτρων. Και όμως όλοι τους περίμεναν υπομονετικά να φθάσουν στο ταμείο για να αγοράσουν το εισιτήριο εισόδου.

Στην έκθεση που ήταν άριστα οργανωμένη,  οι φίλοι των δύο τροχών είχαν τη δυνατότητα να δουν όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter . Να δουν καινούργια αξεσουάρ.  Λάστιχα, κράνη αλλά και λιπαντικά.

Οι εταιρίες που συμμετείχαν στην έκθεση ήταν οι: SYM, HONDA, YAMAHA, SUZUKI, TRIUMPH και HARLEY DAVIDSON. Οι επισκέπτες είδαν ακόμη από κοντά την official μοτοσυκλέτα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Valentino Rossi και την REPSOL RC213V ,του επίσης Παγκόσμιου Πρωταθλητή Marc Marquez.

Π. Χ

Μπράβο στους μηχανόβιους !!!

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: