Μπράβο στον Έλληνα οδηγό από την Καβάλα

Ακόμα πιο ψηλά ο Σερδερίδης στην Αυστραλία!

Διατηρώντας σταθερό ρυθμό καθ’ όλη τη διάρκεια του δεύτερου σκέλους, ο Ιορδάνης Σερδερίδης συνεχίζει την πορεία του στο Ράλι Αυστραλίας, φτάνοντας στην ανασυγκρότηση στη 14η θέση της γενικής κατάταξης!

Ο Καβαλιώτης οδηγός, απόλυτα ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του δήλωσε: «Η απόδοση μας στο δεύτερο σκέλος ήταν ακόμα καλύτερη από αυτή της πρώτης ημέρας. Βελτιώσαμε το ρυθμό μας, ειδική προς ειδική, και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε στη 14η θέση της γενικής». Η ημέρα ξεκίνησε με μια από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές ειδικές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, από την οποία ο Σερδερίδης κατάφερε να βγει αλώβητος:  «Η Nambucca ήταν πραγματικά μια πρόκληση. Χωμάτινη ειδική 50 σχεδόν χιλιομέτρων η οποία απαιτεί απόλυτη προσήλωση για περισσότερα από 30 λεπτά, αφού τα δέντρα είναι ακριβώς δίπλα στο δρόμο. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και πραγματικά μας άρεσε πολύ!»

Ο συμπατριώτης μας συμπλήρωσε: «Θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας στο τελευταίο σκέλος και να φτάσουμε στον τερματισμό. Δεν έχω ξεχάσει ακόμα την πρώτη μας επίσκεψη στην Αυστραλία, όταν ένα μηχανικό πρόβλημα μας ανάγκασε σε εγκατάλειψη, μετά την τελευταία ειδική του αγώνα!» και κατέληξε λέγοντας:  «Η βροχή που προβλέπεται δεν μας προβληματίζει, αφού σε ειδικές όπως της Αυστραλίας μπορεί να μας βοηθήσει, βελτιώνοντας την πρόσφυση του αυτοκινήτου» .

Σήμερα γίνεται το τελευταίο  σκέλος του Ράλι Αυστραλίας που περιλαμβάνει πέντε ειδικές διαδρομές και 65 αγωνιστικά χιλιόμετρα.

Πληροφορίες ( J-Motorsport)

Μπράβο στον Έλληνα οδηγό από την Καβάλα

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: