Bravo Schools 2020 – Ανοικτή ψηφοφορία κοινού

Το Bravo School, o σχολικός διαγωνισμός για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, που διοργανώνεται από το QualityNet Foundation βρίσκεται στο τελικό του στάδιο! Με το ρεκόρ των 657 συμμετοχών, οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους κατέγραψαν τις δικές τους προτάσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Τώρα περιμένουν ένα δικό μας Bravo για να διακριθούν οι καλύτερες! Ψηφίζουμε ΕΔΩ τα σχολεία της περιοχής μας και αναμένουμε τα αποτελέσματα στις 24 Ιουνίου .

Η πρωτοβουλία Bravo Schools - ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ έχει ως στόχο να συμβάλλει στην ενημέρωση, την εκπαίδευση και την ενεργοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για την υιοθέτηση της Agenda 2030, αποσκοπώντας στη δημιουργία των ενεργών πολιτών του αύριο, αυτών που θα φέρουν την αλλαγή στον πλανήτη μας:

Το Bravo Schools αποτελεί μέρος του θεσμού BRAVO, του μεγαλύτερου θεσμού διαλόγου και ανάδειξης για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης που αναπτύσσεται στη χώρα μας. Συνδέεται με την πρωτοβουλία in action for a better worldΔημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο που διακρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στα European Sustainability Awards 2019, με το βραβείο του καλύτερου προγράμματος μη κερδοσκοπικού οργανισμού που έχει αναπτυχθεί στην Ευρώπη για την επιτυχημένη προώθηση των Παγκόσμιων Στόχων του ΟΗΕ σε εθνικό επίπεδο. Είναι η πρωτοβουλία που ενώνει σχολική κοινότητα, οικογένεια και τοπική κοινωνία για ένα κοινό όραμα: Να δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο!

Περισσότερα για το QualityΝet Foundation:

Το QualityΝet Foundation (QNF) αποτελεί έναν εξειδικευμένο Οργανισμό για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που από το 1997 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με στόχο την υποστήριξη ενός Βιώσιμου μέλλοντος μέσω της δημιουργίας μιας Βιώσιμης Οικονομίας-Κοινωνίας που αναπτύσσεται με περιβαλλοντική ευαισθησία και κοινωνική συνοχή για την προώθηση της Ποιότητας Ζωής.

Προωθεί την Ατζέντα 2030 & τους 17 Παγκόσμιους Στόχους,

Μέσω ανάπτυξης:

  • της δικτύωσης και του διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με μεγάλο αριθμό Κοινωνικών Εταίρων
  • των πρωτοβουλιών που συμβάλλουν στην ενημέρωση & αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας
  • των εργαλείων & μεθοδολογιών που υποστηρίζουν τους Οργανισμούς στην υιοθέτηση Βιώσιμων πολιτικών
  • του εκπαιδευτικού έργου που συμβάλλει στη διαμόρφωση των ενεργών πολιτών του αύριο και
  • του επιστημονικού έργου για την τεκμηρίωση των θεμάτων της βιώσιμης ανάπτυξης.

Αποτελεί μια πολυσυμμετοχική πλατφόρμα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ & ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ του QualityNet Foundation αποτελεί μια πολυσυμμετοχική πλατφόρμα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, όπου τα μέλη της αποτελούν 150 Θεσμικοί Φορείς, 1280 Επιχειρήσεις, 345 Οργανισμοί της Κοινωνίας Πολιτών, 250 Οργανισμοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, 4.500 Σχολικές Μονάδες και 35.000 Ενεργοί Πολίτες.

Περισσότερες πληροφορίες

qualitynetfoundation.org

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: