Bra Style: Tι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το ιδανικό σουτιέν;

Μπορεί να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στα ρούχα και στα αξεσουάρ για να δημιουργήσουμε το ιδανικό look και να αναδείξουμε το στυλ μας, αλλά τα εσώρουχα παίζουν εξίσου σημαντικό ρόλο για την εμφάνισή μας. Τα σουτιέν μας πρέπει να είναι άνετα, να παρέχουν σωστή στήριξη στο στήθος μας και να κολακεύουν το μπούστο μας. Πώς θα ανακαλύψεις όμως ποιο είναι το ιδανικό για εσένα; Θα δεις αν πληροί τις παρακάτω πέντε προϋποθέσεις. Αν οι απαντήσεις είναι θετικές σε όλα, τότε συγχαρητήρια.. φοράς το τέλειο bra ήδη!
Bra Style: Tι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει το ιδανικό σουτιέν;
1) Υποζώνη: Πρέπει να είναι παράλληλη με το παντελόνι σου και αρκετά στενή ώστε να μπορείς να περάσεις μόνο το ένα σου δάχτυλο κάτω από το λάστιχο. Αλλιώς θα είναι αρκετά φαρδύ και δεν θα εφαρμόζει καλά στο στέρνο σου.
2) Το μπροστινό του τμήμα: Να βεβαιωθείς ότι ο χώρος πάνω από τα cups είναι εντελώς επίπεδος σε σχέση με το στέρνο σου.
3) Πλευρικό σύρμα: Αυτό πρέπει να αγκαλιάζει και να στηρίζει τον μαστό, όχι να τον πιέζει προσπαθώντας να του δώσει ένα νέο σχήμα.
4) Cups : Τα στήθη πρέπει να εφαρμόζουν απόλυτα μέσα σε αυτά. Ούτε να εξέχουν αλλά ούτε και να περισσεύουν.
5) Ιμάντες: Αυτά πρέπει να προσαρμόζονται ώστε να χωράει μόνο ένα δάχτυλο να περάσει από μέσα τους. Έτσι δεν θα πιέζουν υπερβολικά τους ώμους μας αλλά θα τονίζουν το μπούστο μας.
 Ο Oίκος Dior συνεργάζεται με τα Nike Air Jordan και το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: