Bow Wow: Η τάση των 80s επέστρεψε – 8 items για να προσθέσεις μια girly πινελιά στα σύνολά σου

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν…. οι φιόγκοι όμως δεν θα πάνε πουθενά!

Οι φιόγκοι έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback στην μόδα και δεν περιορίζονται πλέον στις παιδικές γκαρνταρόμπες και στο Regency style. Είναι μια λεπτομέρεια που συχνά συνδέεται με τα party looks και δίνει μια girly πινελιά στο στυλ μας – η νέα εκδοχή του φιόγκου ωστόσο καλύπτει όλα τα γούστα, από το νεο-πανκ έως τον κομψό μινιμαλισμό.

Φιόγκοι… όχι όμως όπως τους συνηθίσαμε

Τον περασμένο Δεκέμβριο, μια σειρά από μαύρους φιόγκους στάλθηκαν στην πασαρέλα του 2021/22 Métiers d’Art show του οίκου Chanel, ολοκληρώνοντας τα hair looks των μοντέλων. Από τότε, έχουμε δει πολλές celebrities να ενσωματώνουν τα bows στις εμφανίσεις τους… με άλλον όμως τρόπο.Bow Wow: Η τάση των 80s επέστρεψε   8 items για να προσθέσεις μια girly πινελιά στα σύνολά σου

Bow Wow: Η τάση των 80s επέστρεψε   8 items για να προσθέσεις μια girly πινελιά στα σύνολά σου

Métiers d’art 2021/22: Το show της Chanel που προσεγγίζει το casual με όρους Haute Couture

Bow Wow: Η τάση των 80s επέστρεψε   8 items για να προσθέσεις μια girly πινελιά στα σύνολά σου

Πως τον φόρεσαν οι celebs

Με την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν της hit σειράς του Netflix, Emily in Paris, στις 22 Δεκεμβρίου, είδαμε την Emily Cooper (Lily Collins) να φοράει ένα μαύρο Rotate Birger Christensen φόρεμα με έναν oversized φούξια φιόγκο στο πάνω μέρος του (387 ευρώ). Η Emily ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα printed μεταξωτό κιμονό. Θηλυκός? Σίγουρα. Σεμνός? Ούτε στο ελάχιστο.

Αυτό το σύνολο τράβηξε επίσης την προσοχή της τραγουδίστριας Rita Ora, η οποία το επέλεξε για ένα βίντεο που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ΤikTok.

@ritaora Backstage like….I’m ready!!! #fyp #foryoupage ♬ Da Ya Think I’m Sexy? – Rod Stewart

Επιπλέον, η Selena Gomez είναι άλλη μια celeb που υιοθέτησε αυτό το trend. Σε μια ανάρτησή της στο Instagram φοράει ένα βελούδινο Louis Vuitton φόρεμα με φιόγκους στις τιράντες του.

Από τις κορδέλες με φιόγκους της Catherine Deneuve την δεκαετία του ’60, μέχρι τις συλλογές με πρωταγωνιστές τους φιόγκους του οίκου Simone Rocha, αυτό το item έχει περάσει από πολλά στάδια. Τώρα, το 2022, καθώς ανακάμπτουμε από μια party season που δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε καμία από εμάς, οι φιόγκοι είναι μια απλή προσθήκη σε ένα σύνολο για να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε έτοιμες να συνεχίσουμε να παρτάρουμε. Ακόμα και αν είναι όλα μέσα στο κεφάλι μας.

Για να υιοθετήσεις και εσύ αυτήν την τάση, σου προτείνουμε να επενδύσεις στα κομμάτια που θα βρεις στην gallery παρακάτω.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @selenagomez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Best Buy: 10 λευκά πουκάμισα που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ όλον τον χειμώνα

Κασκόλ και σκούφο να πάρεις! 10 items που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: