Μπουζουκτσίδικο στην Λάρισα έκανε χθες πρωτοχρονιάτικο πάρτι για να προλάβει τα νέα μέτρα

Μπουζουκτσίδικο στην Λάρισα έκανε χθες πρωτοχρονιάτικο πάρτι για να προλάβει τα νέα μέτρα



Εχθές, λόγω του εκτροχιασμού της κατάστασης της πανδημίας, ο Θάνος ο Πλεύρης, «αναγκάστηκε» να φέρει νωρίτερα τα μέτρα που θα ίσχυαν από την 3η του Γενάρη. Κατήργησε έτσι την μουσική στην εστίαση και την διασκέδαση. Τι; Θα μπορούσε να φτιάξει ΜΕΘ και να προσλάβει υγειονομικούς; Δεν θέλω χαζαμάρες. Θέλω ψύχραιμες κριτικές. Ο άνθρωπος έκανε ότι καλύτερο περνούσε απ’ τα χέρια του. Έβαλε με έμμεσο τρόπο λουκέτο σε bar, club και νυχτερινά μαγαζιά. Μετά έπλυνε τα χέρια του ποοοολύ σχολαστικά.

Ένα μπουζουκτσίδικο στη Λάρισα, λίγο πριν συμμορφωθεί με τις κυβερνητικές οδηγίες και διακόψει την λειτουργία του, αποφάσισε να βγάλει τα σπασμένα με τον πιο παράδοξο τρόπο. Χθες το βράδυ, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Υπουργού Υγείας το γνωστό «Βαρελάδικο», αποφάσισε να οργανώσει νωρίτερα στο πάρτι της πρωτοχρονιάς. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στα social media ανέφερε: «Τετάρτη βράδυ 29 /12 το πάρτυ της Πρωτοχρονιάς νωριτερα δυο μέρες. Ανοίγουμε απόψε σε πείσμα των καιρών. Ελάτε να το ξημερώσουμε». “Μετά την ανακοίνωση και των νέων μέτρων αποφασίζουμε την αλλαγή του χρόνου σήμερα..!! #vareladiko #mono #όλη_η_πόλη_μια_παρέα”

Από τα videos που κυκλοφορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως αρκετοί κάτοικοι της περιοχής αποφάσισαν να πάνε εκεί για μία τελευταία νύχτα διασκέδασης.



Πηγή : 210finest.gr

(?)

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: