Μπουτάρης: Θα είμαι δήμαρχος μέχρι τα 100

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης, μαζί με τους αντιδημάρχους και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, έκανε απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησής του για το 2017, ενώ έθεσε τους μελλοντικούς στόχους για τη νέα χρονιά.

«Η ομάδα μου είναι μια κανονική συμμορία. Όλοι δουλεύουν ασταμάτητα, δεν ξέρουν από ωράριο και προσωπική ζωή. Αυτοί, μαζί με τους εργαζόμενους. Κι επειδή κυκλοφορούν φήμες και λένε ότι είμαι άρρωστος, ότι βαρέθηκα, ότι δεν θα κατέβω στις επόμενες εκλογές, σας διαβεβαιώ ότι μέχρι 100 χρονών θα είμαι δήμαρχος.

Δεν θα πεθάνω τόσο εύκολα. Η μάνα μου πέθανε 96, η γιαγιά μου 102, η αδελφή της μάνας μου 100. Το βάζω στοίχημα, θα ζήσω έως 102-105 ετών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης, ενώ αστειεύτηκε λέγοντας πως γι΄ αυτό το λόγο ακολουθεί διατροφή και είναι σε διαδικασία διακοπής του καπνίσματος.

Αναφερόμενος στο ζήτημα του κυκλοφοριακού και της καθαριότητας στην πόλη, σημείωσε πως «εάν δεν συμμετέχει ο κόσμος δεν μπορούν να λυθούν αυτά τα θέματα. Ίσως δεν κάνουμε καλά κι εμείς τη δουλειά μας, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε τον πολίτη. Περπατάς στη Νέα Παραλία και χαίρεται η ψυχή σου από σκουπίδι. Τι να κάνουμε; Να έχουμε έναν εργαζόμενο πίσω από αυτούς που περπατούν;

Παρκάρουν σε ράμπες και πεζοδρόμια, στους λεωφορειοδρόμους και δεν μπορούμε να βρούμε συνεννόηση με τους ταξιτζήδες. Σε τρεις μήνες θα έχουμε τους δείκτες πορείας σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Δεν λύνεται το κυκλοφοριακό χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς και χωρίς αστυνόμευση».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: