Μπουκάλι με συγκινητικό μήνυμα από τα Χανιά ξεβράστηκε σε παραλία της Αμαλιάδας

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε ένα ζευγάρι από την Αμαλιάδα που περπατούσε στην παραλία του Παλουκίου το βράδυ του Σαββάτου, καθώς βρήκε εντελώς τυχαία ένα μπουκάλι που έφερε ένα μήνυμα που είχε για προορισμό την Μονή Ταξιάρχου Μιχαήλ στην Σύμη.

Ο Ταξίαρχος Μιχαήλ είναι ευρέως γνωστός ως ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ο Πανορμίτης, με αμέτρητα επιβεβαιωμένα θαύματα.

Ο κ. Γιώργος Ματσούκας και η σύζυγός του Χριστίνα περπατούσαν στην παραλία και μάζευαν ξύλα, όταν είδαν στα πόδια τους ένα μπουκάλι από αναψυκτικό. Αρχικά δεν έδωσαν σημασία, ωστόσο, παίρνοντάς το στα χέρια τους, είδαν πως είχε μέσα του ένα μήνυμα.

Όταν το άνοιξαν ένιωσαν δέος καθώς το συγκεκριμένο γράμμα είχε προορισμό του τον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη. Το καπάκι στο μπουκάλι αναφέρεται σε αναψυκτικό της Κρήτης, επομένως θεώρησαν ότι εστάλη από την Κρήτη, ωστόσο όταν πετάχτηκε στην θάλασσα αντί να ακολουθήσει την διαδρομή προς Ρόδο για να φθάσει στην Σύμη, λόγω της κακοκαιρίας, πήρε την διαδρομή προς τις παραλίες της Πελοποννήσου.

«Όταν είδαμε το μήνυμα καταλάβαμε αμέσως τι αφορούσε και συγκινηθήκαμε γιατί η σύζυγός μου έχει διαβάσει και γνωρίζει για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ τον Πανορμίτη. Έτσι, αρχικά επιχειρήσαμε να το ξαναρίξουμε μέσα στην θάλασσα για να παρασυρθεί από το ρεύμα και να βρει τον προορισμό του, αλλά το μπουκάλι έβγαινε και πάλι στα πόδια μας», ανέφερε ο κ. Ματσούκας.

Το γράμμα μέσα στο μπουκάλι αναφέρει: «Αρχιστράτηγε Ταξιάρχη, Άρχων του Ουρανού, Σε παρακαλώ μέσα από την ψυχή μου να βοηθήσεις τ’ αδέλφια μου Αθανασία και Λυκούργο να αποκτήσουν ένα γερό παιδάκι. Σ’ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».

Το ζευγάρι πήρε το μπουκάλι στο σπίτι του και, αφού συγκέντρωσαν περισσότερα στοιχεία και από την περιήγησή τους στο διαδίκτυο, θα προσθέσουν μέσα στο μπουκάλι και Θυμίαμα και θα ζητήσουν από κάποιον ψαρά του Παλουκίου να το πάρει στα ανοιχτά και να το ξαναρίξει στην θάλασσα έτσι ώστε αυτή την φορά να βρει τον προορισμό του.

ellada

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: