Μποτρίνι: “Αυτά είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε ποια είναι η αλήθεια”

Ο Έκτορας Μποτρίνι μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 και έδωσε την δική του εκδοχή αρνούμενος τα πάντα σχετικά με την καταγγελία του 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής περί βασανισμού στο εστιατόριό του.

Η απάντηση του Μποτρίνι

Από την πλευρά του, ο βραβευμένος σεφ που είναι και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ανέφερε στον ΑΝΤ1: «Αυτά είναι γελοιότητες. Τις επόμενες μέρες φαντάζομαι θα μάθετε ποια είναι η αλήθεια. Πιστεύω ότι γύρω από αυτό υπάρχει ένας δόλος. Είναι πολύ ψέμα. Σίγουρα τα δύο παιδιά ήρθαν σε διαπληκτισμό μεταξύ τους. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται, ένας άνθρωπος που δεν είναι ευχαριστημένος σε μία επιχείρηση σηκώνεται και φεύγει. Δεν είναι κανείς δεμένος με σχοινί, ή με αλυσίδα στο πόδι. Ακούω χοντράδες, προσεχώς θα φανεί η αλήθεια. Είμαι σίγουρος. Είμαι εδώ, μιλάω με τα παιδιά της κουζίνας… όλοι γελάμε με αυτά που ακούμε», είπε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι φωτογραφίες του τραυματισμένου από καυτό λάδι 19χρονου έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του φοιτητή, είχε απειληθεί πως εάν παραιτηθεί ή δημοσιοποιήσει την καταγγελία του δεν θα βρει ποτέ δουλειά ως σεφ.

Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από Ιατροδικαστή.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: