Μπότες: Αυτό είναι το αξεσουάρ της σεζόν σύμφωνα με την Anna Wintour και σου βρήκαμε 10 γιατί ακολουθούμε τις οδηγίες της

 

Διάβασε ακόμη:

Από τότε η Wintour διέπρεψε στον χώρο της μόδας, ούσα πλέον ένα πρόσωπο που καθόρισε την πορεία της. Η μόδα δεν θα ήταν η ίδια χωρίς την κληρονομία της Wintour. Αν, λοιπόν, κάποιος άνθρωπος μπορεί να λάβει τον τίτλο της «fashion expert», αυτή είναι η Anna. Ό,τι πει που έχει να κάνει με τη μόδα, όλοι ακούμε με προσοχή. Όταν αποκάλυψε μάλιστα ποιο θεωρεί ότι είναι το αξεσουάρ της σεζόν, τότε εμείς δεν μπορούμε να έρθουμε αντίθετες με τα λόγια. Αυτό, κυρίως γιατί το αξεσουάρ που κήρυξε ως το «It» της σεζόν πιάσαμε χαρτί και μολύβι.

Δες ακόμη:

Μέσα από τα YouTube series «Go Ask Anna», η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue αποκάλυψε ποιο είναι το αξεσουάρ αυτό. Στο βίντεο (στα series περαστικοί στους δρόμους της Νέας Υόρκης κάνουν ερωτήσεις στην Wintour), όταν η ίδια κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «Ποιο είναι το αξεσουάρ της σεζόν;», η ίδια είπε: «Το αξεσουάρ της σεζόν είναι . Κοντά μποτάκια, ψηλές μπότες, μπότες στο ύψος της γάμπας. Όλων των ειδών οι μπότες. Σουέτ, δερμάτινες, υφασμάτινες, με μοτίβα, μονόχρωμες, η επιλογή είναι δική σου».

Μιας, λοιπόν, και είναι φθινόπωρο (αγνόησε τις υψηλές θερμοκρασίες του Σεπτέμβρη) και επειδή είναι πολύ πιθανό να θέλεις να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με νέα σχέδια, σου βρήκαμε τις 10 πιο stylish μπότες και μποτάκια της αγοράς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Charles Sykes/Invision/AP

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: