«Μπορώ να κολλήσω Κορονοϊό από το μπουφάν που φοράω όταν περπατάω έξω μόνη μου»; (video)

«Μπορώ να κολλήσω Κορονοϊό από το μπουφάν που φοράω όταν περπατάω έξω μόνη μου»; (video)

Αν το να βγαίνεις κάθε μέρα για jogging ή απλό περπάτημα σε εξωτερικό χώρο σε γεμίζει ενέργεια και σε ευχαριστεί, πρέπει να συνεχίσεις να το κάνεις και κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της καραντίνας. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα είναι το πώς πρέπει να «συμπεριφερθείς» στο φούτερ ή στο μπουφάν που φοράς στον περίπατο σου, με το που επιστρέψεις μέσα στο σπίτι. Μη σε ξεγελά το ότι βγήκες μόνη σου έξω και δεν ήρθες φαινομενικά σε επαφή με κανέναν!

Και δεν το λέμε εμείς, το λέει το παρακάτω video στο 3,41. Οι ειδικοί τονίζουν πως τα σταγονίδια που μπορεί να φιλοξενούν τον ιό αν κάποιος φτερνιστεί σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, μπορούν να «κάτσουν» για ώρες ή και μέρες πάνω στο ρούχο μας, άρα το πρώτο πράγμα που έχουν να κάνουμε όταν επιστρέφουμε σπίτι είναι να βάζουμε την μπλούζα και το πανωφόρι μας για πλύσιμο.

Γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι απολύτως σίγουρη πως δεν πέρασε από κοντά σου κάποιος που φορέας, εκτός αν τρέχεις και περπατάς στην εξοχή και δεν έρχεσαι σε επαφή με κόσμο ούτε καν οπτικά για ακτίνα χιλιομέτρων, εκεί θεωρούμε πως δεν ισχύουν τίποτα από τα παρακάτω που θα δεις… απλά αέρισε την μπλούζα σου και φόρεσέ την ξανά την επόμενη μέρα στον -πραγματικά- μοναχικό σου περίπατο!
 Το αγαπημένο παλτό της Pippa Middleton τώρα μπορείς να το αποκτήσεις με λιγότερο από 100 Ευρώ

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: