Μπορείς να φορέσεις μπότες και αυτήν την εποχή, αρκεί να έχουν το σωστό χρώμα

Μπορείς να φορέσεις μπότες και αυτήν την εποχή, αρκεί να έχουν το σωστό χρώμα

Το νέο “it” παπούτσι είναι λευκό!

H Γαλλίδα pop star, Francoise Hardy, φορούσε άσπρες μπότες με τις μίνι φούστες της και τα ασορτί κοστούμια της κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960. Το ίδιο έκανε και η Nancy Sinatra όταν τραγούδησε το «These Boots Are Made For Walkin» με ένα ζευγάρι – το μάντεψες! – άσπρες μπότες πάνω από το γόνατο.

Σήμερα, η τάση είναι όσο επίκαιρη όσο και πριν 60 χρόνια. Oι «stars» του street style έχουν κάνει τις άσπρες μπότες βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, όχι μόνο για τον χειμώνα, αλλά και για όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Είναι αναμφισβήτητο δηλαδή πως ένα ζευγάρι άσπρες μπότες θα σε βοηθήσουν να κάνεις statement, πιο πολύ από ότι οι ευρέως διαδεδομένες μαύρες μπότες σου και αυτό δεν το λέμε για να σε αγχώσουμε και να τρέξεις να αποκτήσεις ένα λευκό ζευγάρι. Μπορεί το άσπρο να μην είναι τόσο πρακτικό όσο το μαύρο, το καφέ ή το μπορντό, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι που δείχνουν πως πρέπει αυτήν τη σεζόν να το προτιμήσεις.

Όπως συμβαίνει συνήθως αυτές τις μέρες, όταν κάποιος έχει ανάγκη από έμπνευση μπαίνει στο Instagram. Παρακάτω, λοιπόν, 10 γυναίκες αποδεικνύουν πόσο εύκολο είναι να φορέσεις τις αγαπημένες σου άσπρες μπότες όλο τον χρόνο. Θα βρεις σύνολα με  κοστούμια, jeans και μίνι φούστες, ώστε να μπορούν όλοι να βρουν κάτι που θα ταιριάξει στο στυλ τους. 

Οκτώ κομψά και βιώσιμα brands εσώρουχων για να προσθέσεις στη λίστα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: