Boho style: Απογείωσε το Look σου φορώντας εντυπωσιακά boho αξεσουάρ!

Κάνε έντονη την παρουσία σου φορώντας εντυπωσιακά boho αξεσουάρ! 
Κολιέ , βραχιόλια , τσάντες , δαχτυλίδια , headpieces, ζώνες… Κοιτώντας αυτά τα έντονα σχέδια καταλαβαίνεις ότι φορώντας τα θα απογειώσεις ό,τι ρούχο υπάρχει στη ντουλάπα σου! Ναι, είναι αλήθεια , κάθε κομμάτι της boho συλλογής είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει να φαίνεσαι special, από το πρωί ως το βράδυ!

Δεν υπάρχουν όρια στη χρήση αξεσουάρ boho. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο, αυτό είναι ο κανόνας. Μπορείς να φορέσεις πολλαπλά σχέδια συνδυάζοντας το ένα κομμάτι με το άλλο. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις εντυπωσιακά κολιέ σε διάφορα χρώματα και υφές και να τα συνδυάσεις. Μας αρέσουν τα φωτεινά σχέδια με πανέμορφες πέτρες σε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί, πράσινο και τυρκουάζ. Έτσι κάθε outfit θα είναι μαγευτικό. Μη διστάσεις να δοκιμάσεις τα αξεσουάρ για τα μαλλιά! Εμπνεύσου από τα παρακάτω boho κοσμήματα και αξεσουάρ και κάνε update στο look σου.

Η boho κορδέλα για τα μαλλιά είναι ένας τέλειος τρόπος για να ολοκληρώσεις το ντύσιμό σου. Τόλμησε τα φτερά και τις εντυπωσιακές πέτρες!

Η τιρκουάζ πέτρα είναι τέλεια σε δαχτυλίδι . Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με μια φωτεινή clutch bag.

Φτερά , ογκώδη μεταλλικά μπρασελέ, δερμάτινα και μεταλλικά κολιέ είναι ό, τι χρειάζεσαι πραγματικά για μια εκπληκτική boho εμφάνιση.

Η ethnic shoulder bag ταιριάζει καταπληκτικά με καφέ δερμάτινο μπουφάν και μεγάλα κολιέ.

Το μεγάλο μεταλλικό κολιέ είναι ένα τέλειο κομμάτι και μπορείς να το τολμήσεις μαζί με μεγάλη ζώνη με κρόσσια και το αγαπημένο σου μακρύ φόρεμα.

Τα headpieces έχουν κερδίσει έδαφος στις πασαρέλες φέτος . Στυλ με μεσαιωνικές επιρροές, κεντημένες λεπτομέρειες και πέτρες. Είναι ένα ιδιαίτερο touch σε κάθε look.

 

faysbook.gr

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: