Μπογδάνος για Netflix: Όργανο νεομαρξιστικής προπαγάνδας

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος προχώρησε σε μία αμφιλεγόμενη δήλωση σχετικά με τη διαδικτυακή πλατφόρμα Netflix, λέγοντας ότι αποτελεί το «φθηνότερο όργανο νεομαρξιστικής προπαγάνδας», σε μια συνολική τοποθέτησή του επί του μεταναστευτικού.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου έχει γίνει viral από χθες, με αποτέλεσμα στο Twitter να έχουν αναρτηθεί πολλά και ποικίλα σχόλια.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να δώσει και συνέχεια, εξηγώντας την αρχική του θέση.

Ο κ. Μπογδάνος, φιλοξενούμενος σε εκπομπή του Mega και με αφορμή τις αντιδράσεις που υπάρχουν για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, κλήθηκε να αναλύσει τη θέση του για το Netflix.

«Βλέπω Netflix χωρίς ενοχές και επειδή το βλέπω χωρίς ενοχές, ξέρω τι βλέπω. Ξεκίνησα να ψάχνω. 73 σειρές ή ταινίες για μετανάστευση, ελεύθερη μετανάστευση, προσφυγιά και δεν συμαζεύεται, 42 black lives matter καινούργια κατηγορία, 3 Κούβες, 1 αγιογραφία του Τσε, 1 Τρότσκι», επεσήμανε.

Σε αναφορά ότι στο Netflix υπάρχουν και σειρές όπως η καινούργια «Δυναστεία», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε:

«Οποιοσδήποτε σέβεται τον εαυτό του και φτιάχνει μία επιτυχημένη πλατφόρμα, κυρίως θολώνει τα νερά. Συνεπώς για να δουν τις 50 σειρές και ταινίες για τη μαριχουάνα ή να δουν τις άπειρες επιλογές για τον Ιουδαϊσμό, τις αρκετές για το Ισλάμ, καμία όμως για τον Χριστιανισμό – εκτός αν μιλάμε για έναν γκέι Βραζιλιάνο Ιησού – για να δουν την πλάγια προπαγάνδα του Bella Ciao και του παρτιζάνικου Casa de Papel, βεβαίως θα πρέπει να υπάρξει και το Dynasty».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο 19:05:

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: