Μπογδάνος: Δέχθηκα δολοφονικές απειλές από νεολαίο του ΣΥΡΙΖΑ

Για τις απειλές που όπως είπε δέχτηκε από άτομο που ανήκει στη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας (12/10).

Ο βουλευτής έκανε λόγο «για κουλτούρα βίας και τσαμπουκά, που εκπορεύεται από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Εστιάζοντας στην ανάρτηση μέλους της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστήριξε ότι η 17 Νοέμβρη «άφησε πίσω Γεωργιάδη και Μπογδάνο» ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε στον ΑΝΤ1 «η στάση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναξιοπρεπής καθώς έσπευσε να δηλώσει ότι ο 21χρονος δεν είναι μέλος του, αλλά παίζει με τις λέξεις γιατί ο νεαρός είναι μέλος της νεολαίας».

«Η ανάρτηση κατέβηκε και δεν είχα καμιά πρόθεση να κινηθώ νομικά κατά του 21χρονου» δήλωσε ενώ επεσήμανε πως τις τελευταίες μέρες υπήρξε μια ένταση ανάλογων περιστατικών και πίσω από αυτά βρίσκεται η κουλτούρα βίας και τσαμπουκά που εκπορεύεται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο βουλευτής της ΝΔ, είπε επίσης ότι αν κάποια στιγμή πέσει όντως θύμα δολοφονικής επίθεσης κάποιοι….  θα έχουν το αίμα του στα χέρια τους».

Αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για τη μάνα του Παύλου Φύσσα επισημαίνοντας:

«Έχω πει ότι η μάνα του Φύσσα το πιο αξιοσέβαστο πρόσωπο στην ελληνική κοινωνία ως μητέρα δολοφονημένου από τους νεοναζί αφέθηκε εκτεθειμένη και έκθετη. Έχει γίνει τόσο ανθρωποφαγία στην περίπτωσή μου που έχει γίνει επικίνδυνη».

«Δεν έχω καμία σχέση με τις αριστερές ιδέες και τις πολεμάω» σημείωσε.

Πολιτική

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: