Body Positive: Δέκα plus size φορέματα κατάλληλα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Body Positive: Δέκα plus size φορέματα κατάλληλα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

Πάντα θέλουμε να αποκτήσουμε ένα ακόμα εντυπωσιακό φόρεμα… ακόμα και εν μέσω lockdown.

Mία αφορμή για να ντυθούμε επίσημα ψάχνουμε όλες αυτές τις δύσκολες και πανομοιότυπες μέρες του εγκλεισμού. Και τη βρίσκουμε μέσα στις γιορτές. Γιατί στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ακόμα και αν γίνει σε στενό κύκλο ακόμα και δεν μιλάμε για κάποιο φαντασμαγορικό πάρτι αλλά για ένα απλό, casual γεύμα ανάμεσα σε στενούς φίλους και οικογένεια, ένα επίσημο φόρεμα μπορούμε και πρέπει να το φορέσουμε γιατί δεν θα κάνουμε καλό μόνο στο στυλ μας αλλά και στην ψυχολογία μας.

Γι’ αυτό παρακάτω συγκεντρώσαμε τα δέκα πιο κομψά, plus size φορέματα για γυναίκες με καμπύλες που αγαπούν την καλή ζωή και την υψηλή αισθητική. Σε θηλυκή wrap γραμμή, με ιριδισμούς, με metallics αποχρώσεις, με λεπτομέρειες από παγιέτες ή αυστηρές μονοχρωμίες, αυτά τα φουστάνια είναι το δώρο που οφείλουμε στον εαυτό μας για το 2021. Το 2020 δεν μας φέρθηκε όπως μας άξιζε αλλά είμαστε σίγουρες πως η νέα χρονιά θα επανορθώσει και με το παραπάνω.

Αγάπησε το σώμα σου, φρόντισε για το στυλ σου και βγάλε προς τα έξω την πιο λαμπερή πλευρά σου ακόμα και τις φετινές, πολύ διαφορετικές, ημέρες των Χριστουγέννων…. με την ευχή από το νέο χρόνο όλα να είναι διαφορετικά και οι προβληματισμοί μας να εξαντλούνται στο ποιο φόρεμα από την παρακάτω gallery θα αναδείξει το look μας.
 Plus-size fashion: Tα καλύτερα, διεθνή brands για να ψωνίσεις αυτήν τη στιγμή

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: