BMW M2 by FUTURA 2000:Τρεις αποκλειστικές original εκδόσεις και μία limited έκδοση της BMW M2 Competition

Η BMW M στη σύγχρονη τέχνη – στο πλαίσιο της περαιτέρω εξέλιξης της BMW Individual, η BMW M GmbH παρουσιάζει την τελευταία της συνεργασία: ένα πολυεπίπεδο project με τον διαπρεπή, διεθνούς φήμης σύγχρονο καλλιτέχνη FUTURA 2000. Το πρώτο προϊόν της συνεργασίας παρουσιάσθηκε (13 — 16 Φεβρουαρίου)  στην Έκθεση Frieze Los Angeles 2020. Σε αυτή τη συνεργασία, ο FUTURA 2000, ο οποίος φημίζεται για τη δεξιοτεχνία του στη χρήση χρωμάτων, στα ομόκεντρα σχήματα και στην κινητική σύνθεση, φιλοτέχνησε τρεις αποκλειστικές και μοναδικές εκδόσεις της BMW M2 Competition (κατανάλωση καυσίμου στο μικτό κύκλο: 10,0 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 227 g/km) με το αμίμητο στυλ του, και παράλληλα θα σχεδιάσει μία limited έκδοση της BMW M2 Competition που προγραμματίζεται να αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2020. Μία BMW M2 από τον FUTURA 2000, γιόρτασε  την παγκόσμια πρεμιέρα της στην Έκθεση.

Ο καλλιτέχνης ασχολήθηκε  και με τις τρεις μοναδικές εκδόσεις ‘BMW M2 by FUTURA 2000’ τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Τα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής  φέρουν επίσης τη μοναδική υπογραφή του. Οι διακοσμητικές λωρίδες στον πίνακα οργάνων και στην κεντρική κονσόλα υιοθετούν μία αποκλειστική σχεδίαση FUTURA 2000, διαφορετική για κάθε όχημα. Τα δίχρωμα, δερμάτινα σπορ καθίσματα M Dakota σε μαύρο και ιβουάρ (ivory white) φέρουν ραφή αντίθετου χρωματισμού polar blue. Επιπλέον, το πακέτο εσωτερικού περιλαμβάνει ένα σπορ τιμόνι Μ με δερμάτινη επένδυσηAlcantara και γκρι σήμανση στην κορυφή της στεφάνης, και ειδικά διακοσμητικά μαρσπιέ που φέρουν το σειριακό αριθμό της limited έκδοσης και την υπογραφή του Futura. Από το εξωτερικό, η BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000* αναγνωρίζεται από τις βαμμένες επιφάνειες στις εμπρός και πίσω ποδιές και στα μαρσπιέ. Επιπλέον, το κάθε αυτοκίνητο εφοδιάζεται με ζάντες αλουμινίου 19” σε jet black απόχρωση.

Με τα one-offs και την BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000, η BMW M GmbH λανσάρει τάσεις τόσο στον τομέα οχημάτων υψηλών επιδόσεων όσο και στην καλλιτεχνική σκηνή. Η BMW M2 Competition είναι ένα πραγματικά επιτυχημένο μοντέλο της BMW M GmbH. Ο κορυφαίος αθλητής της πολυτελούς compact κατηγορίας αντλεί ισχύ από έναν εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo με δύο τούρμπο και αποδίδει 302 kW (410 hp). Το 2019 αναδείχτηκε και πάλι το μοντέλο BMW M με τις περισσότερες πωλήσεις και το δημοφιλέστερο στην κατηγορία του. Σε ψηφοφορία των αναγνωστών για τα “πιο σπορ αυτοκίνητα του 2019” που διοργάνωσε το περιοδικό “sport auto”, η BMW M2 Competition υπερίσχυσε στην κατηγορία “Coupes έως 75.000 Ευρώ” και απέσπασε το Award 2019 του “sport auto” με το 32,1% των ψήφων και σαφές προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού.

 

 

BMW M2 by FUTURA 2000:Τρεις αποκλειστικές original εκδόσεις και μία limited έκδοση της BMW M2 Competition gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: