#Bloomershorts: Το shorts trend που πρέπει να δοκιμάσεις μέσα στον Αύγουστο

#Bloomershorts: Το shorts trend που πρέπει να δοκιμάσεις μέσα στον Αύγουστο

Αυτή η old-school εκδοχή του shorts θα γίνει η αγαπημένη σου!

Αν υπάρχει ένα είδος shorts που δεν αποχωριζόμαστε το καλοκαίρι, αυτό είναι το denim. Είναι η εύκολη και κομψή λύση για την παραλία, τον πρωινό καφέ, αλλά και τη βραδινή βόλτα στο νησί ή την πόλη. Φέτος, όμως, είχαμε τη δυνατότητα να «φρεσκάρουμε» την γκαρνταρόμπα μας και με άλλα είδη shorts.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει tailored shorts και βερμούδες σε διάφορα υφάσματα να μας καλούν να δημιουργήσουμε πιο σοφιστικέ looks, αλλά και biker shorts να μας δίνουν τη δυνατότητα να «παίξουμε», δημιουργώντας είτε πιο casual looks, είτε σύνολα για βραδινές εμφανίσεις (φαντάσου πόσο κομψό δείχνει ένα lace peplum top με ποδηλατικό shorts και ψηλοτάκουνα!).

Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει ο Αύγουστος, όμως, ένα νέο shorts trend έχει κατακλύσει το Instagram και σε πρώτη φάση μάς φέρνει στο νου κάτι το old-school. Ο λόγος για το #bloomershorts! Πρόκειται για το πιο comfy item που μπορείς να έχεις στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου μιας και μιλάμε για ένα loose, baggy shorts, που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε εσώρουχο, baby doll και shorts, ενώ συνήθως «αγκαλιάζει» με λάστιχο τους μηρούς σου.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, μπορείς να φορέσεις τα bloomer shorts με ίδιο top δημιουργώντας το απόλυτο, casual, deux pieces σύνολο, αλλά και μόνο με το bikini top σου για cool εμφανίσεις στην παραλία. Όπως κι αν φορέσεις το bloomer shorts σου ένα είναι το σίγουρο: ότι μόνο με ένα κομμάτι θα έχεις δημιουργήσει το πιο effortless cool look αυτού του καλοκαιριού. Γιατί το καλοκαίρι ακόμα δεν τελείωσε… Έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να δοκιμάζεις νέες τάσεις! Και μπορείς να ξεκινήσεις ευθύς αμέσως με το bloomer shorts.

Cover photo: @iamtheflowerthief

Διάβασε ακόμα: 10 summer trends εμπνευσμένα από fashion icons περασμένων δεκαετιών

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: