Μπλε και λευκό: Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε την άνοιξη με τον πιο sunny χρωματικό συνδυασμό

Μπλε και λευκό: Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε την άνοιξη με τον πιο sunny χρωματικό συνδυασμό

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι σε spring mood και το σύνολο της μιλάει από μόνο του!

Μετά από αυτόν τον ατέλειωτο χειμώνα που βιώσαμε, με βροχές, χιόνια και απίστευτα τσουχτερό κρύο, η άνοιξη έφτασε με τον ήλιο να μας χαμογελά και τις θερμοκρασίες να επιτρέπουν τα πρώτα ανοιξιάτικα σύνολα. 

Η αγαπημένη μας Ιωάννα Μαλέσκου φαίνεται πως έχει πιάσει ήδη την διάθεση της νέας σεζόν, δίνοντας μας έμπνευση μέσα από τα καθημερινά looks που φορά στην εκπομπή της, τα οποία και φροντίζει να είναι μέσα στο χρώμα και την ζωντάνια. Σε γενικές γραμμές η Ιωάννα αγαπά τα χρώματα, και δικαίως, αφού τις ταιριάζουν πολύ. Στις νούμερο ένα επιλογές της βρίσκεται διαχρονικά και το μπλε χρώμα και όλες οι αποχρώσεις του, από το vivid μπλε ηλεκτρίκ, μέχρι το ανοιχτό baby blue. 

Αγαπά, μάλιστα, κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες να συνδυάζει το μπλε με το λευκό, δύο χρώματα που κάνουν το απόλυτο matching και είναι από τα πιο επιτυχημένα color combos. 

Η Ιωάννα Μαλέσκου συνδύασε το λευκό της παντελόνι με ένα retro top.

Σε ένα από τα τελευταία της looks η Ιωάννα συνδύασε δύο πολύ δυνατές τάσεις σε ένα και μόνο σύνολο. Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα λευκό flared παντελόνι , σε ελαφρύ βαμβακερό ύφασμα. Η καμπάνα του συγκεκριμένου παντελονιού είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να καλύπτει τα white booties που επέλεξε για να συμπληρώσει το outfit. Μια μικρή λεπτομέρεια, που δεν πρέπει να παραλήψεις, είναι ότι η τσάκιση σε κάθε flared παντελόνι κάνει αμέσως το ύφος του άκρως σοφιστικέ και ultra chic. 

Η Ιωάννα αγαπά τα παντελόνια σε στυλ καμπάνας και έχει φροντίσει να τα εντάξει στην ντουλάπα της σε blue, black αλλά και white denim. Η καμπάνα είναι μια γραμμή που αγκαλιάζει τις γυναικείες καμπύλες και κολακεύει όλους τους σωματότυπους. 

Αυτό που έκανε, όμως, την διαφορά ήταν το top της, αφού η ίδια επέλεξε ένα retro inspired τύπωμα, με άρωμα 60s. Σε ανάλαφρο satin like ύφασμα, με ημίκοντα μανίκια που καταλήγουν σε καμπάνα, και ένα ενσωματωμένο φουλάρι στο λαιμό, το συγκεκριμένο top είναι κάτι ανάμεσα σε πουκάμισο και μπλούζα. 

Ένα άκρως φωτεινό outfit, με προσεγμένες λεπτομέρειες που θα σας φτιάξει την διάθεση.

Διαβάστε επίσης:

Πουκάμισο και γραβάτα: Το trend που είδαμε στα FW22 catwalks και θα φορέσουμε ήδη από την άνοιξη

Η Gigi Hadid με boho λευκό γιλέκο έκανε το πιο iconic layering της άνοιξης

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: