Blanket dress: Το φόρεμα που θα σου δίνει «ανάσες δροσιάς» στους καύσωνες του καλοκαιριού

Blanket dress: Το φόρεμα που θα σου δίνει «ανάσες δροσιάς» στους καύσωνες του καλοκαιριού

Η φετινή χρόνια φαίνεται ότι είναι περισσότερο από ποτέ αφιερωμένη στα φορέματα μιας και οι διάσημοι Οίκοι Μόδας έδειξαν την προτίμησή τους σε αυτό το είδος ρούχου ήδη από τις Εβδομάδες Μόδας.  Μπαίνοντας, δε, πιο βαθιά στο καλοκαίρι η «εμμονή» μας με τα φουστάνια γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μιας και μας κρατούν στυλάτες και δροσερές την ίδια στιγμή.

Έως τώρα έχουμε δει φορέματα με abstract ή γεωμετρικά μοτίβα, ρομαντικά floral να μας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή, jungle prints, αλλά και σοφιστικέ polka dots με ρετρό διάθεση να μας προ(σ)καλούν να τα υιοθετήσουμε στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Όλα αυτά- και ακόμα περισσότερα print ή color trends- μπορείς να υιοθετήσεις φορώντας το blanket dress. Ίσως το πιο άνετο, αέρινο, «ευρύχωρο» ρούχο, που μπορεί να υπάρχει σε μία γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, μπορείς να βρεις το blanket dress σε maxi ή midi εκδοχή. Μπορεί να είναι και ασύμμετρο: πιο μακρύ πίσω, πιο κοντό μπροστά. Πρόκειται για εκείνο το φόρεμα που έχει babydoll design, είναι loose, σου φέρνει ίσως στο μυαλό τα βολάν, αλλά στην ουσία δεν έχει βολάν. Είναι εκείνο το φουστάνι που στη μέση ή και στο τελείωμά του έχει κυματιστές πτυχώσεις, οι οποίες το κάνουν να μην «κολλάει» σαν βδέλλα πάνω μας, πιέζοντας και κάνοντάς μας να ασφυκτιούμε στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Αν τυχαίνει αυτήν την περίοδο να είσαι και έγκυος, μάλλον αυτό είναι το φόρεμά σου!

Υιοθέτησε, λοιπόν, αυτό το dress trend κι εσύ συνδυάζοντάς το με τα στυλάτα mules σου ή με chunky σαγιονάρες και θα είσαι έτοιμη να «σαρώσεις» τους δρόμους της πόλης ή του νησιού «κουβαλώντας» πάνω σου πολλές δόσεις κομψότητας.

Διάβασε ακόμα: Fashion DIY: Φτιάξε μόνη σου ένα ultra chic βραχιόλι-δαχτυλίδι (video)

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: