Black Friday: Ένας χρήσιμος οδηγός αγοράς για να κάνεις τις σωστές επιλογές on line

Επειδή η βόλτα στα μαγαζιά μπορεί να μην είναι αυτό που θες γι” αυτή τη μέρα και προτιμάς να κάτσεις στο διάλειμμα από τη δουλειά και να κάνεις τα ψώνια σου online, εδώ θα δεις μερικές από τις δικές μου για να κάνεις μία καλή αρχή και να μη γίνει το μισάωρο που θα ασχοληθείς χαοτικό.

Πάντα μπορείς να επενδύσεις σε ένα καλό παλτό, ειδικά όταν η τιμή το κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Το camel έχει φέτος την τιμητική του, επομένως αν δεν το έχεις στη συλλογή σου, ίσως να το προσθέσεις τώρα.

Ένα ζευγάρι κλασικά μαύρα μποτάκια που θα ταιριάξουν με τα πάντα θα μείνει για πολλά χρόνια στην ντουλάπα σου.

Είναι ένα από τα hot trends της σεζόν. Ο λόγος για το καρό που έχει παντού θέση και θα κάνει πιο stylish το καθημερινό σου στιλ.

Πάντα υπάρχει ανάγκη για ένα τζιν παντελόνι, το οποίο δε συνδέεται με τις τάσεις. Αντίθετα θα το φοράς για πολλά χρόνια και δε θα είναι λίγες οι φορές που θα θυμηθείς εκείνη την καλή ώρα που το αγόρασες.

Χριστούγεννα έρχονται και -μάλλον- χειμώνας βαρύς. Επομένως ένα εντυπωσιακό faux γούνινο πανωφόρι μόνο χρήσιμο μπορεί να σου φανεί.

Μέσα στο χριστουγεννιάτικο κλίμα σου προτείνω κι αυτές τις μπότες, οι οποίες θα ταιριάξουν σχεδόν με κάθε επιλογή που θα κάνεις στις επίσημες εμφανίσεις σου κι έχουν τέλεια τιμή.

Ένα μάλλινο πουλόβερ είναι και θα είναι από τα basics της ντουλάπας σου. Αν το βρεις σε καλή τιμή, όπως το παραπάνω, τότε δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις.

Μία passpartout τσάντα για όλες τις ώρες στο πιο εύκολο χρώμα για συνδυασμούς θα γίνει το key item στο φετινό σου street style.

Μία προετοιμασία για τις μέρες των γιορτών δε βλάπτει. Αυτή η μέρα είναι ευκαιρία κι αυτό το jumpsuit επίσης.

Αυτό το παλτό, αν δεν το έχεις ήδη αναζητήσει θα το κάνεις σίγουρα τις επόμενες μέρες. Μήπως λοιπόν, να με εμπιστευτείς και να το εντάξεις από τώρα στη συλλογή σου;

Ένα κομμάτι που είναι φέτος στην πρώτη γραμμή των τάσεων αλλά θα μείνει στα classics της γκαρνταρόμπας σου.

Beauty stuff

Φυσικά και είναι ευκαιρία να ανανεώσεις ή και να προετοιμάσεις για τις γιορτές το νεσεσέρ σου. .

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: