Black & Blue: O ''παρεξηγημένος'' συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις

Δεν είχα δώσει σημασία στον εν λόγω ενδυματολογικό προβληματισμό, μέχρι και πριν μερικά χρόνια: ήταν νομίζω η πρώτη (ή τουλάχιστον από τις πρώτες) συλλογή της Victoria Beckham που μας ξανασύστησε τον συνδυασμό αυτό: μπλε navy και μαύρο. Ξαφνικά, σαν να έγινε πάλι αποδεκτός από την κοινότητα της μόδας, τόσο ώστε να αποτελεί πλέον κάτι σαν «τάση», αν θα το χαρακτηρίζαμε κάπως.

Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι ένας «παρεξηγημένος» συνδυασμός που εφόσον αποτελείται από δύο κλασικές αποχρώσεις, θα έπρεπε να θεωρείται και κλασικός.

Όπως και να έχει, εμείς θέλουμε να σε κάνουμε να τον δοκιμάσεις, για ένα βασικό λόγο: θα κάνει τις εμφανίσεις σου να δείχνουν εκλεπτυσμένες και κομψές.

Στην άποψη ότι δεν ταιριάζουν αυτά τα δύο χρώματα, εμείς αντιστεκόμαστε το ίδιο και μερικές fashionistas που μας εμπνέουν με τις εμφανίσεις τους. Κρατάμε σημειώσεις από τα looks τους και σου προτείνουμε πώς να φορέσεις το μαύρο και το μπλε.

Παίξε με τις αντιθέσεις μέσα από διαφορετικά υλικά

 

Συνδύασε τις δύο αποχρώσεις με statement ρούχα ή αξεσουάρ που δεν θα εστιάσουν αποκλειστικά στα δύο χρώματα, αλλά στα ρούχα καθ” αυτά. Ο κλασικός αυτός συνδυασμός θα «απογειωθεί» αν χρησιμοποιήσεις ενδιαφέρουσες σιλουέτες ή σχέδια ρούχων.

Σπάσε την μονοτονία με μία τρίτη απόχρωση

 

Αν δεν σε «πείθει» ο συγκεκριμένος συνδυασμός των δύο χρωμάτων, είτε γιατί τους θεωρείς παρόμοιους ή απλά γιατί σου αρέσουν μαζί, ένα τρίτο σε ουδέτερη απόχρωση (βλ. μπεζ, λευκό, γαλάζιο) θα δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα αντίθεση, με διακριτικό τρόπο.

Βρες ρούχα που περιλαμβάνουν τις δυο αποχρώσεις μαζί

Ρούχα που συμπεριλαμβάνουν το μαύρο και μπλε γίνονται αυτόματα πιο ευκολοσυνδύαστα. Είναι πιο απλό να ταιριάξεις ρούχα με ένα πανωφόρι για παράδειγμα που έχει ήδη τα δύο αυτά χρώματα με ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και navy τοπ, μιας και έχει ήδη μια χρωματική παλέτα για να σε καθοδηγήσει.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/cgstreetstyle/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: