Biker shorts: 3 τρόποι να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις

Το πιο ευκολοφόρετο και στυλάτο κομμάτι αυτής της σεζόν που όλες μπορούμε να υποστηρίξουμε.

Το biker shorts, γνωστό σε εμάς ως ποδηλατικό κολάν έχει γίνει η απόλυτη τάση στο streetstyle τα τελευταία χρόνια. Τις προηγούμενες σεζόν είχε έντονη παρουσία στις συλλογές των οίκων (Βottega Veneta, Chanel κ.ά) και εξακολουθεί να φοριέται σήμερα από γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα το 2013-2014, το ποδηλατικό κολάν έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή του στα πόδια των αδερφών Jenner και Kardashian, στις Bella και Gigi Hadid, στην Emily Ratajkowski και στα υπόλοιπα It-Girls του εξωτερικού.

Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, το biker shorts δεν προορίζεται μόνο για τα σπορ και το γυμναστήριο. Μπορεί να αποτελέσει βασικό item μιας καθημερινής εμφάνισης, όταν πας για καφέ ή στο γραφείο. Φέτος κάνει δυναμικό comeback και η νέα μανία των fashionistas, που το επιλέγουν ξανά και ξανά, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Φοριέται συνήθως την άνοιξη, το καλοκαίρι και ίσως το φθινόπωρο, αν το επιτρέπει πάντα ο καιρός. Βασικό του πλεονέκτημα; Eίναι ένα item που μπορείς να συνδυάσεις με πολλά ρούχα της γκαρνταρόμπας σου και με τις κατάλληλες προσθήκες θα δώσεις μια luxury νότα σε κάθε athleisure ντύσιμο. Ας μην σε κρατάω όμως άλλο σε αγωνία, πάμε να δούμε παρακάτω μία λίστα με 3 αγαπημένους συνδυασμούς:

Κάνε κλικ εδώ για να δεις 5 ακόμη fashionable τρόπους να φορέσεις το ποδηλατικό κολάν σου.

Πώς θα φορέσεις το ποδηλατικό κολάν φέτος

1) Biker shorts+ λευκό πουκάμισο+ sneakers… για πρωινές εμφανίσεις.

 Biker shorts: 3 τρόποι να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις

2)  λευκό t+shirt+ μαύρα πέδιλα… από το πρωί ως το βράδυ.

Το καλοκαίρι στα νησιά το αεράκι κάνει αισθητή την παρουσία του με αποτυέλεσμα όλες να θέλουμε ένα λεπτό σακάκι, μια ζακετούλα ή ένα άλλο ελαφρύ πανωφόρι.

Biker shorts: 3 τρόποι να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις

3) Βiker shorts+ oversized t-shirt+ χρωματιστά αξεσουάρ…στην έξοδο με φίλες.

 Biker shorts: 3 τρόποι να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις

Biker shorts: 3 τρόποι να το φορέσεις και να εντυπωσιάσεις

Με oversized πουκάμισο και Oxford shoes όπως η @themonoclemuse.

 

Στη gallery που ακολουθεί βρήκα για εσένα μερικά από τα ωραιότερα biker shorts που μπορείς να φορέσεις αυτό το καλοκαίρι.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: