Bίντεο-ντοκουμέντο αλλά και ντροπή..Σοβαρά επεισόδια μέχρι και σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου

Bίντεο ντοκουμέντο αλλά και ντροπή..Σοβαρά επεισόδια μέχρι και σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου

Δυστυχώς τα πολύ σοβαρά επεισόδια έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου στην .
Ο αγώνας έγινε στη Ζάκυνθο μεταξύ των ομάδων Δόξα Πηγαδακίων - Παναρκαδικός και έληξε με σκορ 5-1.
Δείτε το βίντεο και τις φοβερές καταγγελίες μιας παίκτριας.

Μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν οι που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- απόσπασμα του αγώνα μεταξύ Παναρκαδικού και Δόξας Πηγαδακίων που είχε σαν αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο της Ζακύνθου μετά τη λήξη του παιχνιδιού 3 παίκτριες της Δόξας Πηγαδακίων. 

Η μιλάει από μόνη της, τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο και αθλήτριες που προκαλούν αυτές τις καταστάσεις (και μάλιστα φήμες λένε ότι η «πρωταγωνίστρια» δεν έχει καν δελτίο αλλά παίζει με δελτία άλλων παικτριών) δεν τις χρειάζεται ο χώρος.. Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί από την αθλητική – και όχι μόνο – δικαιοσύνη…

(Οι φάσεις όπως υπάρχουν στην περιγραφή του βίντεο στο youtube από το χρήστη που το ανέβασε:
00:10 - η παικτρια με το Νο8 (μωβ εμφανιση) περναει πανω απο την τραυματισμενη αντιπαλο και επιχειρει προκλητικα να την πατησει.
00:18 - ξανα η παικτρια με το Νο8 κινειται προκλητικα γυρω απο αντιπαλη παικτρια και της μιλαει με σκοπο να την εκνευρισει.
00:42 - η ιδια παικτρια μετα απο λεκτικη αντιπαραθεση επιτιθεται σε αντιπαλη παικτρια και στη συνεχεια φτυνει μπροστα στο διαιτητη ετερη αντιπαλη παικτρια η οποια προσπαθησε να τις χωρισει. Η τιμωρια οπως θα δειτε για αυτη την πραξη ηταν απλα η κιτρινη καρτα! Στο τελος της ιδιας φασης (1:35) διακρινεται ξεκαθαρα το νευμα προς τον παγκο για να ειναι σε ετοιμοτητα οι υπολοιποι «βαρυμαγκες».
1:43 - για ακομη μια φορα το Νο8 κυνηγαει και κλωτσαει προκλητικα παικτρια της αντιπαλης ομαδας επειδη υπεπεσε σε φαουλ σε συμπαικτρια της.
2:02 - ξανα το Νο8 κλωτσαει αντιπαλη παικτρια με φανερη σκοπιμοτητα καθως η μπαλα ηταν πιο ψηλα και δεν θα μπορουσε να πηγαινει το ποδι της εκει. Φυσικα η δευτερη κιτρινη δεν εμφανιζεται ποτε!
2:30 - ο «διαιτητης» σφυριζει τη ληξη και η ιδια παικτρια μας αποδεικνυει για μια ακομη φορα στο παιχνιδι τι ειδους αθλητρια ειναι! Τα συμπερασματα δικα σας!)

Δείτε το βίντεο στο 

www.sportdog.gr

Bίντεο ντοκουμέντο αλλά και ντροπή..Σοβαρά επεισόδια μέχρι και σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: